Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalt 20-25 éves nők, ti hogy reagálnátok, ha a veletek egykorú szerelmetekről kiderülne, hogy még szűz?
Romantikus alkat vagy? Mit nézel meg először egy férfink? Mi az 5 legpozitívabb és 5 legnegatívabb tulajdonságod?
Alapvetően szeretem a romantikát. Úgy vagyok vele, ha az ember szerelmes - legyen az nő vagy férfi - akkor romantikus is, ez szerintem a velejárója a szerelemnek.
Azt nehéz így megmondani, hogy mit nézek meg először. A kéz, láb ápoltsága nagyon fontos nálam. Az ember legtöbbször tényleg magából indul ki, és ha ezt vesszük, akkor ha én ápoltságból jelesre vizsgáztam akárhol:), akkor a férfi, akit választok, ő is legyen igényes magára. Persze nem azt mondom ezzel, hogy folyton nézegesse magát, hogy min javíthat, hanem legyen igazi ápolt férfi. Aztán...nem szeretem, ha egy pasinak zsíros a haja:)..mármint láttam már olyan pasit, aki le akart venni a lábamról, de olyan volt a haja tejóég, hogy majd' sírva fakadtam. Szóval összességében az ápoltság nekem nagyon fontos.
Ja, és a mosoly. Valaki tud úgy mosolyogni, hogy az ember komolyan elalél...van ilyen. Szeretem, ha a férfi mosolyából a kacérság és a kedvesség egyaránt árad.
A legrosszabb tulajdonságaim közé sorolnám:
makacs vagyok, öntörvényű, őszinte(tegnap mondta valaki, hogy ez csúnya dolog, mert túl őszinte vagyok - szóval ez már manapság úgy vettem észre, hogy nem egy nyerő kártya), hamar ideges tudok lenni, nincs elég önbizalmam. Ja, és örök álmodozó.
A legjobbak vagy ahogy nevezzük:
Akkor is őszinte maradok, mert nekem ez tetszik:), állítólag aranyos vagyok(magam is elhiszem amúgy), kitartó, megbízható, segítőkész.
Remélem kielégítő válaszokat adtam.:)
Na! Még a végén egymásra találtok itt! :)
"át igen...nehéz ám párt találni.
Én is tudod hány olyan pasival találkoztam már, akivel egy szót nem tudtam azon kívül beszélgetni, hogy "mi újság" és az "időjárás" meg egyéb felszínes dolgok. Nagyon kevés olyan emberrel találkoztam, akivel úgy igazán eltudna az ember beszélgetni. Nekem az nagyon fontos, hogy például egy fáradt nap után összebújva az ágyban egy óriásit beszélgessünk, de ne olyan felszínesen, ahogy az imént említettem, hanem mélyebben, komolyabb témákról..a világról, amelyben élünk, nézetek, észrevételek az emberekkel, társadalommal kapcsolatban...és még sok hasonló téma. Erre nem mindenki vevő sajnos."
Erre egyébként megint csak azt tudom mondani, hogy ez is attól függ mit hoz ki egymásból az a 2 ember! Ha nagyon különböző az érdeklődési körötök, hiába vagytok beszédesek és értelmesek mind a ketten, egymással nem sok mindenről tudtok majd beszélgetni. És egy ilyen kapcsolat valóban nem működhet hosszútávon.
Hát igen:) Látszik is rajtad, hogy tapasztaltál eztazt. Ez valóban így van. Ha két ember különbözik, hiába a sok beszéd, a kutya se érti a másikat.
Amúgy üzenet annak, aki folyton lepontoz, hogy nagyon kedves, de nem kértem. Van egy véleményem, és ez nem olyan kérdés, amire tényeket kell írni, és az alapján az ember eldönti, hogy ez igaz-e vagy sem, hanem tapasztalati, élménybeli kérdések az ilyenek. Ha nem egyezik a véleményed, hát ez van. Szóval kapd be kis kedves.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!