Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalt 20-25 éves nők, ti hogy reagálnátok, ha a veletek egykorú szerelmetekről kiderülne, hogy még szűz?
"És ha szerelmes vagy, és ő is, akkor csak ezért ott hagyod?"
Tudod, nekem nagyon fontos az őszinteség. Az ismerkedés szakaszában azért a felek némileg beszélgetnek a szexről. Szóval, ha a srác őszinte, akkor erre már az elején fény derül, és akkor még nincs szerelem. Nem akkor kell ilyet bejelenteni, mikor már az ember a rózsaszín ködtől nem is lát. Ha ez állna fent, és én már szerelmes lennék, akkor nagyon haragudnék rá azért, amiért nem volt hozzám őszinte az elején. De ahogy ismerem magam, mellette maradnék, viszont rettegnék a csalódástól, és ez lehet, hogy megmérgezné a kapcsolatot.
ma 14:34
És miért kell rettegni? Miért nem lehet pozitívan a dolgokhoz állni?
ma 14:39
De akkor lényegében ezt azt jelenti, hogy úgy tekintesz rá, mint egy férfira a sok közül, nem úgy, mint a szerelmedre.
"De akkor lényegében ezt azt jelenti, hogy úgy tekintesz rá, mint egy férfira a sok közül, nem úgy, mint a szerelmedre."
Hogy mi? Már leírtam, hogy csalódnék benne, ha ezt nem az elején, az ismerkedésünk elején közli, hanem utána. Akkor még hol van a szerelem? Sehol. Akkor még csak vonzalom van, semmi más.
De mint írtam, ha sokkal később közölné, mikor már esetleg szerelmes lennék belé, akkor nem hagynám el, de utána nem tudom mi lenne, de egy idő után úgyis kiderülne.
Így már remélem érthető.
ma 14:46
Ok, de te hogyan szerzel erről tudomást? Vagy hogyan hozod szóba? Odamész és megkérdezed, hogy "Te szűz vagy még?"
:) ez aranyos. Bocsi, de például ebből a hozzászólásodból is látszik, hogy szűz vagy(egyáltalán nem rosszból).
Ez azért nem így megy. Az ismerkedés alatt a felek mindent tudni szeretnének a másikról, ez egyértelmű. És ahogy az lenni szokott, egy idő után(mivel amúgy is vonzódnak egymáshoz, akarják egymást) a szex is szóba kerülne. Az, hogy hogyan, mi módon az adott helyzettől függ. De ne úgy képzeld el, ahogy te most leírtad, mert ez tényleg elég poénos lenne.
Egyébként meg szerintem lehet, hogy már előbb rájönnék erre, minthogy te azt mondanád nekem.
ma 14:52
Ok. Még csak egy dolgot nem értek: te azzal indoklod azt, hogy egy ilyen férfi nem kellene neked, mert FELTÉTELEZED, hogy esetleg később úgy fogja érezni, hogy "nem vagy elég neki, mást is ki akar próbálni, nem élt még eleget, bla bla bla...".
Hiszen a jövő egy feltételezés, a jelen meg bizonyosság.
És te ennek a FELTÉTELEZÉSNEK a kedvéért feláldozod azt, hogy boldog legyél.
De mégis miért?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!