Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalt 20-25 éves nők, ti hogy reagálnátok, ha a veletek egykorú szerelmetekről kiderülne, hogy még szűz?
Azért gondolom nem kell évekig tanítgatni...
Én úgy vagyok vele, hogy már nem vagyok szűz. Vagyis már túlléptem ezen a történeten, megtörtént, azóta csak fejlődöm. Ha ezzel állítana elém a pasi, hogy ő még szűz, hát hirtelen szerintem köpni-nyelni nem tudnék a meglepettségtől. Bár az szerintem azért kicsit meglátszik egy ilyen korú emberen, hogy szűz-e vagy sem.
De gondolom ezt már az elején megtudnám, így könnyebb is véget vetni a dolgoknak. Nem szeretnék én lenni az úgymond mestere. Meg aztán mennyi az esélye, hogy férfi létére nem kap észbe, hogy "jajj, miről maradtam le, kipróbálnék még ezt-azt".
ma 14:21
Már megbocsáss, de egy józan gondolkodású, tisztességes ember tudja, hogy szüksége van-e a "kiélésre", és ha igen, akkor mennyire.
Első vagyok. Megbocsájtok.
Tudod, mivel te még szűz vagy, így nem tudhatod, ha lefekszel valakivel, utána mi fog lezajlani benned akár hetek, hónapok, vagy évek múltán. Lehet, hogy egy darabig nagyon jól meglesztek a barátnőddel, de rájössz, hogy te még ki szeretnél próbálni mást is. Nem azt mondom, hogy ez törvényszerű, de megesik. És hiába mondod azt, hogy ez nem történhet meg, mert ezt te sem tudhatod. Nagyjából ezért nem szeretnék én kezdeni szűz pasival.
Szerintem kevesen vannak csak, akiket évekig kell tanítani.
22 éves koromig szinte csak egyéjszakás vagy nagyon rövid kapcsolataim voltak. Mivel az ilyesmi sokszor nem józanon történik, ezt ne nevezzük nagy szexuális tapasztalatnak. 22 éves korom óta vagyunk együtt a feleségemmel. Mondjuk úgy, hogy a kezdetek óta nincsenek szexuális gondjaink, pedig neki sem volt túl nagy tapasztalata. Már az első néhány alkalom is nagyon jó volt vele, mindkettőnknek. 30F
ma 14:28
És ha szerelmes vagy, és ő is, akkor csak ezért ott hagyod?
Én egy hét alatt megtanulnék mindent,mivel elméletben jó vagyok,csak a gyakorlat hiányzik:(
(36éves szűz pasi)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!