Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tapasztalt 20-25 éves nők, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalt 20-25 éves nők, ti hogy reagálnátok, ha a veletek egykorú szerelmetekről kiderülne, hogy még szűz?

Figyelt kérdés
Mert sokszor hallottam már olyat ilyen korú nőktől, hogy "egy nőt ki kell tudni elégíteni, és én nem kezdenék olyan férfival, akit évekig kell tanítgatni". Mi a véleményetek?
2011. ápr. 14. 14:15
1 2 3 4 5
 21/46 Hagymásbab@ ***** válasza:
Azért abba is gondolj bele kedves válaszadó hölgy, hogy ezt nem olyan könnyű közölni sem egy lánnyal sem. Pláne nem azzal aki nagyon tetszik. Mégiscsak egy férfi az aki az erőt sugározza, a védelmező. És ilyenkor nevetségesnek, gyengének érezheti magát. és logikus, hogy azon agyal, hogy ettől majd lapátra lesz téve. Persze mint mondtam, ha tényleg szeretik egymást ez nem jelenthet problémát. És a lány is megérti, hogy nem mondta neki azonnal a fiú. Mert szereti és megértő.
2011. ápr. 14. 14:57
 22/46 anonim ***** válasza:

Hát már megint nem olvasod el normálisan a kommentemet.:) Ha szerelmes lennék, hiába félnék ettől, nem mutatnám, de lehet, hogy kihatna ez a félelmem a kapcsolatunkra egy idő után. De ha szerelmes lennék, akkor nem hagynám el.

Jajj, de ezeket már leírtam nem egyszer kérdező:)

Amúgy meg, ha már valaki itt írta előttem: 4 komoly kapcsolatom volt. Soha nem vettem részt egy éjszakás kalandban, nem az én műfajom. Attól még meglehet tapasztalni egysmást az életben.

És ha már itt tartunk, akkor őszinteségi rohamot kapok mindjárt. 19 évesen összejöttem egy fiúval. Nagy nagy szerelem volt a részemről. Én akkor szakítottam egy hosszabb kapcsolatommal, szóval már nem voltam szűz(18 évesen veszítettem el, mielőtt...)Tehát a szerelem megvolt, nem érdekelt, hogy ő még szűz. Már majdnem egy évesek voltunk, mikor valami furcsát éreztem rajta. Egy idő után borult a bili. Belejentette, hogy ő még élni szeretne és tovább akar állni.

Persze, biztos van olyan, biztos sokan vannak, akik nem tennének ilyet, de velem mégis ez történt meg.

2011. ápr. 14. 15:02
 23/46 Hagymásbab@ ***** válasza:
Rossz tapasztalata mindenkinek van, nem szabad ebből kiindulni. Azért mert egy srác otthagyott, hogy ő még mást is kipróbálna nem jelenti azt, hogy a következőnek nem te leszel az álmai nője, aki soha az életben nem akar ott hagyni.
2011. ápr. 14. 15:08
 24/46 A kérdező kommentje:

ma 15:02

Én elolvastam a hozzászólásodat. :)

A legelső hozzászólásban ezt írtad:

"De gondolom ezt már az elején megtudnám, így könnyebb is véget vetni a dolgoknak."

Már az elején véget vetnél, pusztán azért, mert félsz attól, amitől, esélyt sem hagyva a boldogságnak, mindezt egy rossz tapasztalat miatt. Most nagyon lesarkítva ez kb. olyan, mint amikor sok fiú az első alkalommal, amikor elhagyja élete első szerelme, akkor úgy kezd el hozzáállni az élethez, hogy: "Megcsalt/kidobott a barátnőm, tehát minden nő k*rva, és én így is fogom kezelni őket". Pedig nem minden nő az, sőt.

2011. ápr. 14. 15:08
 25/46 anonim ***** válasza:

Igen, ahogy mondod. Egyetértek vele, de tudod, ha valaki megtapasztal valami rosszat, úgy azt később próbálja elkerülni. De mint írtam, nem hagynám el, ha már szerelmes lennék.

Az előző kommenteden elgondolkodva pedig, igen nehéz lehet ezt közölni a pasinak, az szent. Ezt is megérteném, ha később közli, de abban a pillanatban bizonyosan elgondolkoznék a jövőnkön.

Vagy lehet ebből még erőt is merítenék, és olyan szinten megtanítanám a dolgokra, hogy többet más nőre rá se tudjon nézni:) na de ez nem vicces persze...

2011. ápr. 14. 15:11
 26/46 anonim ***** válasza:

Hajajaj, na pont ezeket az általánosításokat nem szeretem én sem. Most, hogy így visszaidéztél, tényleg elég nyersen fogalmaztam meg, és gondolkodóba ejtett. De meg tudom magyarázni:)

Szerintem mikor olvastam a kérdésed, abban a pillanatban azt írtam le, amit az eszem diktált. De eléggé érzelmes típus vagyok, és ahogy tovább beszélgettünk itt, már kicsit más véleményen voltam - ha észrevetted.

Szóval nem szakítanék, ez a lényeg. De félnék, ez a másik lényeg. De megpróbálnám elsuhintani ezeket a gondolatokat, ez a harmadik lényeg.

2011. ápr. 14. 15:14
 27/46 A kérdező kommentje:

ma 15:14

:)))

2011. ápr. 14. 15:16
 28/46 anonim ***** válasza:

Na, hát eljött a 2. felvonó.

Szóval, hány éves is vagy?

Volt már barátnőd?

Szerinted - saját magadat ismerve, mind külsőleg, mind belsőleg - miért nem volt eddig az életedben szexuális kapcsolat?

2011. ápr. 14. 15:19
 29/46 Hagymásbab@ ***** válasza:
Szerintem egy férfit sem kell vagy lehet tanítani a szexre, van adottságok amin nem nagyon lehet változtatni. Vannak erotikusabb emberek vannak kevésbé, nem vagyunk egyformák. De igazán az a lényeg mit hoztok ki egymásból. Pl. voltam olyan lánnyal akivel nagyon lapos semmilyen szex volt. Egyikőnk sem élvezte túlzottan, pedig tetszett a lány látszólag minden oké volt de valahogy mégsem működött, majd egy másik lánnyal meg hatalmas szex volt töredék annyi ismeretség után? Nem lettem én sem ügyesebb, jobb, csak ezt hoztuk ki egymásból. Ezért nagyon nehéz jó kapcsolatot találni mert az kevés, hogy lelkileg is partnerek vagytok, a szexben is egymásra kell találni.
2011. ápr. 14. 15:23
 30/46 anonim ***** válasza:
15:23 ezzel teljes mértékben egyetértek. Nehéz az élet...
2011. ápr. 14. 15:25
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!