Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan vizsgaljak a kankot?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vizsgaljak a kankot?

Figyelt kérdés
Milyen vizsgalattal allapitjak meg a trippert?
2011. ápr. 14. 10:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Gondolom mintát vesznek és kivizsgálják.
2011. ápr. 14. 11:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Hat ez az, honnan veszik a mintat es hogyan?
2011. ápr. 14. 12:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez a gonorrhoea, tripper. A kórokozó kimutatása tenyésztéssel történik a húgycsőből, illetve nőknél a méhnyakból vett kenetből.
2011. ápr. 14. 12:56
 4/9 A kérdező kommentje:

Es hugycsobol hogy mukodik? Feldugnak egy fulpiszkalo szeruseget?

Vagy mi az eljaras? Nem vettek meg eddig semmimrol sem kenetet.

2011. ápr. 14. 14:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Megfogod a brét, a bőr hátrahúzod, a doktor bácsi/néni (de általában az asziszten vagy az ápolónő) pedig egy véköny kis drótszerű szerszámmal belenyúl a húgycsőbe (oda ahol pipilni szoktál) és vesz ki váladékot, majd ezt a váladékot rákeni egy petricsészére és elküldi tenyészetre. Nem fáj. Csak kellemtlen. Je és elötte nem szabad pipilni, hogy bacik kellően elszaporodjanak a brében (piplés ugyanis "kimossa" egy részét. Ezért aztán általában reggel csinálják (úgy mint a vérvételt).
2011. ápr. 14. 15:08
 6/9 A kérdező kommentje:

Jol hangzik! Remelem egy fiatal csinos noverke lesz. :)

Koszonom a valaszt!

2011. ápr. 14. 15:27
 7/9 anonim ***** válasza:

Ja igen azt elfelejtettem. Többször megcsinálják ezt. Mert ha már vizsgálnak akkor többféle baktériumot keresnek. Mikor én volt akkor asszem 3 vagy 4 petricsészét "firkált" össze a dróttal. És mindig újból bele nyúlt. És volt egy olyan kis pálcikája is mint egy fülpiszkáló, azzal is megtörölgette a brét, majd betette a egy kémcsőbe. Ezzel is mintát vett. A végén pedig jól szemügyre vette a szerszámot, nagyítóval, hogy van e rajta valami külső börbetegség. Az a drótszerű szerszám amivel benyúlt nem egy hegyes valami, tompa végű. NEM fáj, egy szuri xarabb. Ez kellemetlenebb, mégis csak a brébe turkál ami alapból egyirányú utca.

Nekem 3-4 petricsészét vett firkált össze és egyet azzal a fülpiszkálószerűvel. Nekem mondjuk csak sima fertőzésem volt, valami baktérium. 3-4 nap múlva visszamentem, addigra megvolt az eredmény, felírt egy antibiotikumot és pár nap alatt el is múlt.

2011. ápr. 14. 19:28
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi!

És ugye a bőr és nemibeteggondozóba kell jelentkezni?

2011. ápr. 15. 09:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Ott, én legalábbis ott voltam.
2011. ápr. 15. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!