Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortusz utánn 2 héttel orálisan kielégithet a barátom?
"Ilyenkor anyádnak annyi beleszólása van a dologba mint pl. abba hogy vizet vagy teát igyál, semmi...
A könnyebb utat választottad de ez a mai 18 éveseket elnézve nem újdonság."
Lehet, hogy már nem szólhat bele abba, hogy megtartja -e a babát vagy sem, de azt eldöntheti, hogy szeretné -e támogatni a lányát vagy sem? Ha az anyukája ne adj Isten úgy dönt, hogy tényleg kirakja otthonról, vagy ha nem is rakja ki de kijelenti, hogy na innentől kezdve úgy látod el magad meg a gyerekedet ahogy akarod és még ugye gimis a hölgy akkor az már kicsit gázosabb. Én fősulira járok, már korábban írtam h 20 leszek mire meglesz a babám. Én nem szerettem volna egyáltalán elvetetni még akkor sem ha nem támogatnak de nekem más. Nekem a párom szintén felsőoktatásban van, mellette dolgozik. Én a fősuliról szintén kapok támogatásokat és engem a szüleim is támogatnak azért. Én már most minden hónapban igyekszem a legtöbbet félretenni a babának de ha nem támogatna senki, a semmiből nehéz lenne félretenni! Én sem vagyok abortuszpárti de a lányt azért próbálom megérteni én is fiatalon lettem babás!
Kedves kérdező!
Szerintem ne foglalkozz mások véleményével, én teljesen megértem a helyzetedet, én úgy vagyok ezzel a dologgal, hogy lehet, kioltottál egy életet, de ha nem tudtad volna megteremteni a normális életkörülményeket, akkor lehet, hogy jobb annak a kis teremtménynek, hogy meg se született.
Csak azt nem értem, mindenki lehurrog meg elítél, de abba nem gondolnak bele, hogy megszülted volna a babát és egész életedben szegények lettetek volna, nem tudtad volna rendesen etetni stb.
Próbáld meg magadat túl tenni ezen a szomorú dolgon, és legközelebb még ennél is jobban figyelj oda!!!
Ajánlani tudom a fogamzásgátló szedését pl, én már 2 éve szedem, és még hála Isten, nem történt semmi gond. :)
Szóval fel a fejjel és csak saját magaddal törődj, azokkal meg főleg ne, akik ismeretlenül ítélnek el! Kitartás!!! :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!