Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortusz utánn 2 héttel orálisan kielégithet a barátom?
Figyelt kérdés
tudom hogy szexelni csak 6 hét után szabad, de orálisan szexelni szabad ilyenkor?kérlek irjon olyan is akinek volt abortusza, és mik a tapasztalatok?Ki mennyi időt várt?2011. ápr. 12. 13:42
11/46 A kérdező kommentje:
nem tettem túl magam rajta, de nem lehetek mniden nap szomorú. igyis van olyan nap hogy feszt sirok.és azért kérdeztem meg, mert a barátom nagyon szeretne örömet okozni nekem, hisz tudja hogy milyen rossz nekem.
2011. ápr. 12. 14:22
14/46 anonim válasza:
Én azért még várnék a helyedben. Bár ha már egyáltalán nem vérzel meg semmi akkor ennyit lehet. Mondjuk én a szülés utáni 6 hetet sem vártam meg kb két és fél héttel utána már szeretkeztünk. :D
15/46 anonim válasza:
élve elásatnám magam, várd már ki legalább azt a 6 hetet te szerencsétlen...
remélem tudod hogy kioltattál egy életet.
16/46 anonim válasza:
két hete volt abortuszod, és ez a legfontosabb dolgod most??? szégyelld magad!!!!!!
17/46 A kérdező kommentje:
mindenki hogy lehurrog és aztse tudja senki hogy miért is volt abortuszom.mind1 nem ez a lényeg hanem szerettem volna ha a kérdésre kapok választ.és hogy emgkérdeztem ez nem azt jelenti, hogy tultettem magam rajta, vagy hogy rögtön szexelni ofgunk, hanem azt hogy szerettem vonla tudni hogy mgis meddig nem szabad.és tudom hogy kioltottam egy életet, de az nem lenne megoldás ha az enémet is kiotanám bár már ezis megfordult a fejembe.
2011. ápr. 12. 15:04
18/46 anonim válasza:
az abortusz az abortusz, ha után két héttel már ilyeneken gondolkozol, az gáz, tök mindegy miért volt
19/46 A kérdező kommentje:
jó ellehet itálni a másikat, énis elitéltem azt akinek abortusza volt, mig nekem nm volt.mostmás másképp látom a helyzetet.és csak azt szerettem volna tudni, hogy mennyi időt kell ilyen téren várni.
2011. ápr. 12. 15:13
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!