Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortusz utánn 2 héttel orálisan kielégithet a barátom?
Figyelt kérdés
tudom hogy szexelni csak 6 hét után szabad, de orálisan szexelni szabad ilyenkor?kérlek irjon olyan is akinek volt abortusza, és mik a tapasztalatok?Ki mennyi időt várt?2011. ápr. 12. 13:42
2/46 anonim válasza:
www.orvostudakozo.hu-n kérdezd meg Dr. Hamvas Ferenctől.
4/46 anonim válasza:
bár még egy gyerekemet sem öltem meg, de gondolom szabad.
6/46 anonim válasza:
Nagyon érett gondolkodásra vall,hogy ilyet kérdez.:(Mi köze van a kezednek meg a szádnak a méhedhez?
7/46 anonim válasza:
Mármint a barátodnak...na úgy elképedtem,hogy már fogalmazni se tudok...
8/46 A kérdező kommentje:
azt olvastam az interneten, hogy 6 héten belüli szeretkezés miatt fertőzéseket kaphat el a lány.ezért kérdeztem meg hogy ilyet lehet?nemlesz semmi baj belőle?
2011. ápr. 12. 13:57
9/46 anonim válasza:
Azért írtam, hogy kérdezd meg az orvost.
Az orgazmus kontrakciókat okoz, lehet az sem tesz jót a frissen kapart méhnek. Kérdezz meg egy orvost.
10/46 anonim válasza:
azé elég gyorsan tul tetted mgad a dolgon
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!