Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Abortusz utánn 2 héttel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abortusz utánn 2 héttel orálisan kielégithet a barátom?

Figyelt kérdés
tudom hogy szexelni csak 6 hét után szabad, de orálisan szexelni szabad ilyenkor?kérlek irjon olyan is akinek volt abortusza, és mik a tapasztalatok?Ki mennyi időt várt?
2011. ápr. 12. 13:42
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
kiváncsi vagyok ha VELED történne ilyen, hogy esne ha mindenki elitélne miatta?könnyű elitélni másokat úgy, hogy nem ismered a helyzetét illetve nem kerültél olyan helyzetbe.nem kivánom senkinek ezt mert nagyon rossz, de én az olyakat nem tudom megérteni akik elitálik az embereket úgy ogy nem ismerik a helyzetet
2011. ápr. 12. 15:37
 22/46 anonim ***** válasza:
38%
Én pedig azt nem értem, hogy aki felnőtt a szexhez, miért nem elég felnőtt a védekezéshez? Akkor nem kellene gyilkosnak lenned és nem lenni ilyen rossz kedved, amit a barátod csak az orális szexel tud elvenni.
2011. ápr. 12. 15:44
 23/46 A kérdező kommentje:
hát látom te félreélrtelmeztél valamit.látja a barátom, hogy rossz kedvem van és nincs kedvem a szexhez, ezért akarta azt csinálni, hogy legyen kedvem hozzá.amugy meg védekeztünk és ne itélkedj ha enm tudod miért volt az abortusz.
2011. ápr. 12. 15:52
 24/46 anonim ***** válasza:
0%
fejtsd ki bővebben, hátha megértjük.
2011. ápr. 12. 16:09
 25/46 A kérdező kommentje:
mit fejtsek ki bővebben?hogy miért volt abortusz?
2011. ápr. 12. 16:20
 26/46 anonim ***** válasza:
Igen, légy szíves.
2011. ápr. 12. 16:31
 27/46 A kérdező kommentje:
szóval 18 éves leszek.nem állok kész egy gyerek felnevelésére.védekeztünnk nem tudom hol lehetett a hiba.épp ezért nem gondoltam h terhes vagyok mivel védekeztünk.csak a menstruációm késésével tudtam meg h az vagyok.anyám szörnyen nem megértőember, és nem engedte volna hogy megszljem a gyereket.18évesen nemtudok mit kezdeni még iskolába járok nem tarthattam meg a gyereket mivel anyám kitett volna az utcára.az utcán kellett volna felneveljem a gyereket?még tovább szeretnék tanúlni és csak anyámék melett tudom ezt végrehajtani hisz nemtudok egyben dolgozni is és tanúlni is.a barátom hiába segit a fizetése nem lenne elég arra hogy engem iskoláztasson meg a gyereket felnevelje.úgyhogy nemvolt más választásom tudom mindig lehet valami megoldást találni de msot nem volt.lehet lehurrogni.
2011. ápr. 12. 16:40
 28/46 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz velük én nem ítéllek el, ezer okod lehetett rá.pl hányan vannak akiket megerőszakolnak és terhesek lesznek, és elvetetik.Hát mindegy, én megírtam neked hogy ha már nincs vérzésed és semmi egyéb akkor lehet, és talán jól is esne egy kis gyengédség.Mellesleg én a második fiammal ugy lettem terhes hogy gyógyszert szedtem.De mint mondtam én a sexel sem vártam ki a 6 hetet de neked ajánlanám hogy várj avval.
2011. ápr. 12. 16:42
 29/46 A kérdező kommentje:
hát a szexxel mnidenféle képen várunk 6hetet hiszen nem akarom hogy valami gond adódjon.köszönöm a megértésedet és azt hogy nem hurrogtál le.mindenkinek köszönöm a válaszokat.
2011. ápr. 12. 16:46
 30/46 anonim ***** válasza:
Hát nagyon szívesen, amugy nem is tehetném hogy lehurrogjalak, mert nem ítélkezhetek feletted.Nekem is volt abortuszom már lassan 10 évvel ezelőtt és sokáig mardosott a dolog, de már van két szép fiam és megkönnyebbültem.
2011. ápr. 12. 16:51
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!