Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortusz utánn 2 héttel orálisan kielégithet a barátom?
Ne érdekeljen senki véleménye, ők nyilván nem értik min mész keresztül! Könnyű azt mondani, hogy "elítéllek, kioltottál egy életet"... Szerintetek mindig CSAK az tehet róla, aki elveteti?? Tévedésben éltek. Honnan tudjátok hogy ő nem akarta megtartani?? Kíváncsi lennék ti az utcára szülnétek gyereket? Vagy hagynátok hogy a barátnőtök utcára szüljön gyereket?? Nem minden szülő mondja azt hogy jól van kislányom majd elnevelgeted segélyekből és én is itt leszek, segítek... Az anyukád jót akar neked, mert fogalmad sincs miből áll egy gyerek nevelése! Neki viszont van és tudja hogy később sokkal nagyobb ódadással és tapasztalattal tudod majd nevelni! TE és csakis te fogod nevelni a férjeddel, nem az anyád és az apád +nagyszülők... MERT EZ NEM NORMÁLIS!!! Sokkal boldogabb jövőd lesz így hidd el, sok sikert és kitartást kívánok hozzá! :)
2011. ápr. 12. 17:12
Én 19 éves vagyok, mire megszületik a babám akkor leszek 20. Egyetértek az utolsó válaszolóval, hogy jobb az ha az ember önerőből tudja már felnevelni a gyermekét de nekem Ő most jött és én nem tudtam elvetetni, képtelen voltam rá. A szüleim mostmár mindenben támogatnak, a párom is és tervezzük a közös életünket. A párom dolgozik és amint tudok majd én is elkezdek dolgozni mivel a fősulit nem fogom otthagyni. (Esetleg halasztok) Az abortuszról megvan a véleményem, én nagyon sajnálok minden babát akit elvetettek hiszen bármilyenek is a körülmények, arról nem a kisbaba tehet, hiszen Ő nem önszántából jött. De nem fogok elítélni egy embert emiatt, hiszen sosem tudhatom h engem mikor sodor hasonló helyzetbe az élet, viszont azokat elítélem akik zsinórban 2-3 abortuszt vagy esetleg még többet megcsináltatnak. (Mert nem tanulnak semmiből sem.) Sajnálom, hogy ezen kellett keresztülmenned ha tényleg még védekeztetek is! Én egyébként még várnék az orális szexel, mivel én úgy tudom h a szájban is sok a baci azért ... De kérdezd meg a nőgyógyászodat vagy olvass utána valahol!
2011. ápr. 12. 20:25
Akkor nem ítéltelek volna el, ha méhen kívüli terhességed lett volna vagy előre tudni lehetett volna, hogy beteg lesz a kisbaba.
Miután leírtad mi történt, a kioltott életet sajnálom nem téged...
Nagynénémben mikor 15,5 évesen terhes lett volt benne annyi becsület, hogy kihordta! Igaz hogy sajnálatos módon pár perccel később meghalt:/ De nem ölte meg!!!
Ezért tart itt Magyarország mert az ilyen kis csitrik megölik a nemzetet. 10 MILLIÓ magyarral van kevesebb a hozzád hasonló gondolkodású ember miatt. Nem vállalják a tetteikért a következményeket.
Könnyű beseperni a szőnyeg alá. MR1 en olyan riportot hallottam ilyen anyáktól akik évekkel később 2 gyerek után roppantak össze hogy ő megölt egy kisbabát :| remélem feltudod dolgozni és legalább gyászolod szegényt ha van benned egy cseppnyi emberség.
2011. ápr. 12. 21:19
Annyi azért becsülendő benne, hogy legalább védekezett és nem volt felelőtlen! Nagyon sokan semmilyen védekezést nem alkalmaznak és így mennek sorra abortuszt csináltatni. Szerintem nem kell tovább bántani a kérdezőt, azt írta, hogy megviselte a dolog és h sokszor eléggé padlón is van miatta! Nyílván amit tett az ... a legtöbb ember számára egyértelműen rossz (számomra is mivel abortuszellenes vagyok) de ezt már nem lehet megmásítani. Ahogy korábban írtam én is sajnálom a babát de ezt már megváltoztatni nem lehet!
2011. ápr. 12. 21:27
Hát igen, rendkívül sokáig padlón lehetett miatta, ha utána két héttel van arra esze, hogy itt ilyeneket kérdezzen...
Egyébként rengetegszer hallani, hogy "jajj én védekeztem, fogalmam sincs, hogy történt". Aki szexel, mert arra van esze, annak arra is legyen, hogy egy ilyen helyzetet megoldjon. Adja örökbe, vagy vállalja, hogy felneveli. Nekem ez a véleményem.
2011. ápr. 13. 09:20
36/46 A kérdező kommentje:
látom nem voltam elég érthető egyeesek számára.jó hogy most ilyenek mnodasz de ha TE kerülnél ilyen helyzetbe akkor te sem cselekednél másképp 18évesen. Amugymeg mint ahogy irtam anyám nem engedte volna h megszűljem mert kiis tett volna a házból akkor meg mit kezdtem volna egy gyerekkel? MÉg a sulit sem igazán tudtam volna befejezni meg a barátom sem ttudott volna eltartani engem is meg egy gyereket is.
37/46 A kérdező kommentje:
és azért kérdeztem meg hogy tudjam mivan.amugymeg az egy dolog hogy szomorú vagyok, de attól még ugyanúgy vágyok a szeretetrre és a gyengédségre.
A vilagon tobb millio par van,akiknek nem lehet gyerekuk.Nehanynak azert mert a no egy abortusszal elcseszte a mehet.Egyebkent tenypeg orokbe adhattad volna.
2011. ápr. 13. 21:55
39/46 A kérdező kommentje:
anyám nem engedte volna hogy emgszüljem akkor h adjam örökbe?
Ilyenkor anyádnak annyi beleszólása van a dologba mint pl. abba hogy vizet vagy teát igyál, semmi...
A könnyebb utat választottad de ez a mai 18 éveseket elnézve nem újdonság.
2011. ápr. 14. 17:31