Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mindenki ribanc akit csak úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki ribanc akit csak úgy meg lehet dugni?

Figyelt kérdés

Két kérdésem van.

Az egyik:

Szerintetek az a nő akit csak úgy meg lehet dugni életében akár csak egyszer is(tehát nem járnak a sráccal csak összedugnak egyet) az ribanc vagy sem?

szerintem akkor ribancosan viselkedett az tuti.várom a véleményeket.

És szerintetek van olyan lány akinek nem volt egy éjszakás kalandja?

mert van aki azt mondja h nincs ilyen:)

2011. ápr. 10. 16:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
49%

Miért lenne az?

Arra pasira milyen jelzőt mondanál aki csak az egyéjszakás kalandokat keresi? Hímk urva? Vagy mi? Mert minden pasi ilyen egy kicsit,de ha egy nő ilyen akkor az mindjárt ribanc?

2011. ápr. 12. 22:22
 22/27 anonim ***** válasza:

Utolsó hsz.:

Azért van ez így, mert a nők szexuális igényeit még nem igazán tudja elfogadni a társadalom. Majd, ha elfogadják és nem fogják lerib@ncozni őket akkor nem fogod magad azért szégyellni mert lemertél feküdni egy közeli ismerősöddel...:) Szerintem mindenki csinálja azt amit akar, amihez kedve van. Aki meg emiatt ítélkezik annak egészségére..:) A nőket szex terén mindig is megkülönböztették a férfiakétól, és ez sajnos megrögzült a mai társadalomban(is).

2011. ápr. 13. 14:49
 23/27 anonim ***** válasza:
Én magamból indulok ki, és én sose akartam csak úgy meghúzni egy csajt. Szóval igen, az a csaj, akit csak úgy meg lehet dugni, az ribanc. És a saját sz*rságaitokat ne akarjátok a társadalomra kenni, mint a b*zik!
2011. ápr. 13. 15:11
 24/27 anonim ***** válasza:

"És a saját sz*rságaitokat ne akarjátok a társadalomra kenni, mint a b*zik!"

Te is csak azért mondod ezeket, mert nem látsz át a jól megszokott szövegen, amiket kitalálnak.. és ha nem az alapján élsz akkor egy rib@nc , b.uzi , himringy.ó vagy...vagyis teljes megvetéssel néz rájuk a társadalom. Sokszor az embernek nincsenek is saját gondolatai csak az amiket hall. De azok az emberek is csak azért találják ki a társadalmi elvárásokat, hogy sok embert megvezessen és az emberek be is veszik.

Persze ha te így érzed jól magad, nekem mindegy. :)

2011. ápr. 13. 15:19
 25/27 anonim ***** válasza:
Csúnya dolog törölgetni a válaszokat...
2011. ápr. 13. 17:38
 26/27 anonim ***** válasza:
Törölgetni?????olyat lehet? és hogyan?
2011. ápr. 14. 10:56
 27/27 anonim ***** válasza:

Kivételesen nem az értelmiségnek ment, hanem a moderátoroknak.

A "társadalom a hibás, hogy elítélnek" emberkéknek meg annyit, hogy nyomorult feministák...

2011. ápr. 14. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!