Miért lett mindenki ribanc?
Mostanában egyre többször látom,az ismerőseim körében hogy nagyon sokan k*rvák lesznek(bocsi a kifejezésért)de tényleg így van.Minden héten mennek a diszkóba,piálnak,cigiznek,rengeteg fiú ismerőseik vannak,mindenki nyal nekik,nagy a pofájuk,közben meg szoliba járnak,van rajtuk 5 kg festék,ribancnak néznek ki...stb.A volt osztálytársam is hasonló volt mindig is,nagyképű kis hülye liba,de amit most művel,az már túl megy minden határon.Aztán van egy másik csaj ismerősöm,ő 3 éve még "normális" volt,azóta emo lett,cigizik,iszik,azon jár az esze hogy melyik pasival d*gassa meg magát,nagyon beképzelt lett,aki nem olyan kis p*csa mint ő azt lenézi.Nem is beszélve arról,hogy úgy beszélnek hogy cukcsi,láwcsi,szercsi,káromkodnak,meg hasonlók.Én se vagyok egy apáca,ritkán eljárok bulizni,még ritkábban iszom alkoholt,nem vagyok beképzelt,nem nézek le másokat,igyekszem csinosan öltözködni,de nem úgy,hogy ribancnak nézzek ki.Hordok magassarkút is,kivágott fölsőket,de azért meg van a határ,amire azt mondom hogy már nem.Még nem volt barátom,nem is csókoloztam,igaz,hogy lenne már,ha lenne pasim,meg is van a kiszemeltem,de nem ez a legfőbb gondom,hogy most a héten kivel feküdjek le.Olyan furának érzem magam "ebben a világban".persze van még pár ismerősöm aki normális,de attól félek,hogy mindenki ilyen lesz,és én egyedül maradok.Miért van ez?
15/l
mer' most ez a menőőő...O__o én is belecsöppentem egy ilyen helyzetbe, alig vannak már barátaim, mert mindenki ribanc lett körülöttem.. és a fiú barátaim meg a ribancok seggét nyalják ezerrel szóval már azok sincsenek :/ arra én is kíváncsi lennék, hogy miért ilyen menő ez..
14/l
Sajnos teljesen igazatok van: ez egy annyira elferdült világ, hogy én csak nézek nagyokat!
Hogy miért lett ez? Mert mindenhonnan az folyik, hogy ribisen kell kinézni, minden média azt sugallja, hogy a rib.ancok élnek meg jól, ld.: Fókusz, ahol nincs olyan nap, hogy ne egy qrvát magasztalnának fel az égig!!!!
Örülök, hogy vannak még olyan lányok, akik felteszik ezt a kérdést magukban, és nem ezt tartják elfogadhatónak.
Ha végignézek a mai középiskolások nagy részén, a lányok úgy néznek ki, mint a kérdésben, a fiúk meg totál melegnek...
35/l
a kérdezőnek nagy részben igaza van, itt felénk is sok az ilyen, de vannak kivételek is ez jogos, nem mindneki olyan r*banc meg néz ki melegnek meg nyalja a r*bancok seggét. Undorító dolog ez tény. Ez a menő? :D hát elmehetnek a f*szomba azzal h ez a menő. Azokat is tarkón lőném akik ezt megengedik nekik (anyuka, apuka)
17/F
Szerintem a legtöbb esetben az a fő probléma, hogy az utód mit lát, vagy mit nem lát otthon a szülőktől. Nyilván, ha kevés "útmutatás" érkezik felé a szülőktől, akkor máshonnan fog "tanácsot" kapni, hogy hogy viselkedjen, és mit csináljon, mihez tartsa magát. Természetesen az az egyik legrosszabb, amikor a TV-ből szerez viselkedésmintát. Szerintem ez látszik a "mai gyerekek"-en. Már pedig a TV-ből - mint pl. az előbb említett és a hozzá hasonló műsorok - szinte soha nem fog jó példát látni a gyerek.
Röviden a lényeg: ha otthon nincs erős útmutatás, akkor a máshonnan érkező útmutatások legyőzik azt. Ez pedig szinte mindig rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!