Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mindenki ribanc akit csak úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki ribanc akit csak úgy meg lehet dugni?

Figyelt kérdés

Két kérdésem van.

Az egyik:

Szerintetek az a nő akit csak úgy meg lehet dugni életében akár csak egyszer is(tehát nem járnak a sráccal csak összedugnak egyet) az ribanc vagy sem?

szerintem akkor ribancosan viselkedett az tuti.várom a véleményeket.

És szerintetek van olyan lány akinek nem volt egy éjszakás kalandja?

mert van aki azt mondja h nincs ilyen:)

2011. ápr. 10. 16:27
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Egy éjszakásba biztos, hogy soha nem mennék bele.

Aki meg így éli ki magát, az az ő dolga. Nekem nem fáj az, ami másnak jó. :)

20/L

2011. ápr. 10. 16:29
 2/27 anonim ***** válasza:
38%
Attól mert egyből meg lehet dugni még nem feltétlen ribi,viselkedéstől és sok mindentől függ,ennyiből aki egyéjszakás kalandba belemegy az már akkor rirbi?!
2011. ápr. 10. 16:33
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem volt egyéjszakás kalandom de ebbe nem mennék bele sose.

És, ha a férfiak csak úgy belemennek a szexbe rögtön első alkalommal akkor azok himringyók?:) Csak hogy 'fifty-fifty' legyen...

2011. ápr. 10. 16:35
 4/27 anonim ***** válasza:
54%

Nekem se volt még egyéjszakásom. Csak olyan volt hogy jártunk, de csak egyszer szexeltünk. Direkt mondom úgy, hogy szexeltünk, mert a csávó csak kihasznált. Szóval nem szeretkezés volt.

Én pl nem mennék bele egyéjszakás kapcsiba, de kinek mit jelent az? Azt jelenti h ismeretlennel a buli után, vagy egy régi ismivel "csak úgy" megkívánjátok egymást.

Nekem még egyikben sem volt részem,de el se tudnám képzelni h idegennel szexelek, mert nem tudom....az olyan fúúúj érzés. Olyan gondolataim lennének, h "ki ez itt velem?" meg ,hogy fúj nyalogatja a nyakamat stb.

Nem tudom a k.rvák hogy csinálják, de én egyenesen hánynék. 22L

2011. ápr. 10. 16:38
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Ribanc, de a pasi sem különb, aki csak úgy megd*gja. Nekem nem volt egyéjszakás kalandom, nem is lesz.
2011. ápr. 10. 16:51
 6/27 anonim ***** válasza:
52%
Bizony az ribanc.
2011. ápr. 10. 17:15
 7/27 A kérdező kommentje:

16.33 nem az az eset amikor dugnak és összejönnek hanem amikor dugnak és annyi.

és ahhoz mit szóltok hogy dunak.eltelik pár hónap és újra dugnak.és ennyi?

2011. ápr. 10. 19:32
 8/27 anonim ***** válasza:
49%
Nem nem az!Ha egyszer belement ilyenbe de többször nem!De mondjuk én ilyenbe nem mennék bele!Viszont szexbarátságba igen!Nem kell nyálasan viselkedni a másikkal de kielégítjük egymást!Tök jó!Főleg ha a pasi nem mondja el a hülye barátainak és nem dumál ki!Dehát ahoz olyan pasi is kell.
2011. ápr. 10. 19:34
 9/27 anonim ***** válasza:
Utcsó vok ha tényleg az igazi barátod akkor nem mondja el!
2011. ápr. 10. 19:37
 10/27 anonim ***** válasza:
49%

Háhá akkor én ribanc lennék???? xd Igaz szokta is mondani sex közben a pasim... :D:D

Hát szerintem pedig nem az, sok nő és férfi kalandozik aztán egyszer ugyis vége mert megtalálja az igazit.

2011. ápr. 11. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!