Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki ribanc akit csak úgy meg lehet dugni?
Két kérdésem van.
Az egyik:
Szerintetek az a nő akit csak úgy meg lehet dugni életében akár csak egyszer is(tehát nem járnak a sráccal csak összedugnak egyet) az ribanc vagy sem?
szerintem akkor ribancosan viselkedett az tuti.várom a véleményeket.
És szerintetek van olyan lány akinek nem volt egy éjszakás kalandja?
mert van aki azt mondja h nincs ilyen:)
Egy éjszakásba biztos, hogy soha nem mennék bele.
Aki meg így éli ki magát, az az ő dolga. Nekem nem fáj az, ami másnak jó. :)
20/L
Nekem nem volt egyéjszakás kalandom de ebbe nem mennék bele sose.
És, ha a férfiak csak úgy belemennek a szexbe rögtön első alkalommal akkor azok himringyók?:) Csak hogy 'fifty-fifty' legyen...
Nekem se volt még egyéjszakásom. Csak olyan volt hogy jártunk, de csak egyszer szexeltünk. Direkt mondom úgy, hogy szexeltünk, mert a csávó csak kihasznált. Szóval nem szeretkezés volt.
Én pl nem mennék bele egyéjszakás kapcsiba, de kinek mit jelent az? Azt jelenti h ismeretlennel a buli után, vagy egy régi ismivel "csak úgy" megkívánjátok egymást.
Nekem még egyikben sem volt részem,de el se tudnám képzelni h idegennel szexelek, mert nem tudom....az olyan fúúúj érzés. Olyan gondolataim lennének, h "ki ez itt velem?" meg ,hogy fúj nyalogatja a nyakamat stb.
Nem tudom a k.rvák hogy csinálják, de én egyenesen hánynék. 22L
16.33 nem az az eset amikor dugnak és összejönnek hanem amikor dugnak és annyi.
és ahhoz mit szóltok hogy dunak.eltelik pár hónap és újra dugnak.és ennyi?
Háhá akkor én ribanc lennék???? xd Igaz szokta is mondani sex közben a pasim... :D:D
Hát szerintem pedig nem az, sok nő és férfi kalandozik aztán egyszer ugyis vége mert megtalálja az igazit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!