Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki ribanc akit csak úgy meg lehet dugni?
Két kérdésem van.
Az egyik:
Szerintetek az a nő akit csak úgy meg lehet dugni életében akár csak egyszer is(tehát nem járnak a sráccal csak összedugnak egyet) az ribanc vagy sem?
szerintem akkor ribancosan viselkedett az tuti.várom a véleményeket.
És szerintetek van olyan lány akinek nem volt egy éjszakás kalandja?
mert van aki azt mondja h nincs ilyen:)
Én fiu vagyok és sokadik hasonló kérdést látom böngészgetem itt az oldalt mert ugye mindennap egyre hülyébb kérdések merülnek fel és szeretek jókat nevetni.
Na most hogy a kérdésedre válaszoljak ahogy te irtad a "ribanc" szerintem nem attól lesz valaki hogy belekeveredett egy két ilyen kalandba,és akkor mi van élvezi az életet amig lehet.Mi pasik se vagyunk egyáltalán jobbak.Akkor mi mik vagyunk?
Lehet rajta veszekedni itt de nem sok értelme.
Sok leányzó olvassa itt ezt az oldalt és szerintem még a kedvük is elmegy majd az egyéjszakás kis kalandoktól mert mindenki lehordja őket mindennek. Mindenkinek más a hozzállása az ilyen és hasonló jellegű kérdésekben.
...
21F
Csak a második kérdésre tudok válaszolni: nekem nem volt egy éjszakás kalandom és nem is lesz.
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy hogy képesek egy olyan iszonyatosan intim pillanatot megosztani a másikkal, akit nem szeretnek testileg-lelkileg.
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:12
Privát e-mail a válasz írójának
Orulok, hogy meg van itt olyan ember aki ugy gondolkozik min te.
Emberek vagyunk szükségletekkel. A férfi is ilyen a nő is. Szerintem mindenkivel megesett, hogy nagyon odavolt vkért, és egyesek nem hagyhatták ki. Ez miért lenne ribancság vagy baj, ha nem hetente csinálja az illető? Netán egy arab országban élünk? És fordított esetben mi a helyzet, a pasit lehet kemény arcnak nevezni? Neeem.
24/L
Válasz: Nem
Okos ember gondol a a holnapra is, és ezért stabil hosszútávú kapcsolatban gondolkodik. Ahhoz, hogy valakit megismerjünk, kiismerjük a belső képességeit és minket is kiismerjenek, sok alkalomra van szükség. Egy alkalom helyett jobb, ha magad oldod meg. (Esetleg megkéred a mamádat, hogy segítsen.) :)
Nagyon hosszú szexuális aktív életet élhettetek meg eddig :) Kifejezetten a lányok hozzászólásai tetszenek:Még nem volt és el se tudom képzelni... :)
Akkor elmeséljem mi az erkölcs??
Az erkölcs az alkalom hiánya!
Ha valakinek csak alkalmi kapcsolatai vannak hosszú távon el lehet gondolkozni,hogy gond van vele..de!Ne ítélkezz,mert ítéltetnek feletted.
Nem akarom a férfiak férfiasságát csorbítani,de a férfi addig megy el,ameddig a nő engedi...máskülönben nemi erőszakot követ el.Tehát ki is a vadász és a vad??
De csak idővel tudatosulnak az erőviszonyok és lehetőségeink...
Jó,hogy a kedves kérdező nem azt a kérdést teszi fel,hogy minden nő k@va aki nem szűz??:)ha innen nézzük ez is lehet!
30/nő
nekem volt már olyan egy pasival, hogy egyszer találkoztunk, és szex lett a vége. kis szünet, megint beszéltünk, megint szex.. és nem bírunk egymásról leakadni, ugyanakkor kapcsolatban sose élnék vele.
akkor most ribanc lennék?:))
17L
20.26
Maximálisan igazad van! Én sosem értettem, amikor ezeket a válaszokat olvastam! Szerintem majdnem minden ember életében előfordul néha, hogy kalandozik. Nincs ebben semmi rossz! A szex egy csodálatos dolog, élvezni kell! Nem pedig problémázni rajta! Nem attól lesz valaki jobb vagy rosszabb ember, hogy mennyit szexel.
És kérdező, a válasz a kérdésedre: NEM, NEM RIBANC!!!
És ezt férfiként mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!