Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy srác régebben sokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác régebben sokat stresszelt a méretproblémáján, okozhatja azt hogy most meg nem áll fel neki?

Figyelt kérdés

A barátom nagyon nehezen izgul fel. Azt állítja, hogy régebben nagyon parázott azon hogy szerinte kicsi a szerszáma. Fél éve együtt vagyunk, de eddig egyszer sem sikerült aktust létesítenünk, mert nem áll neki kellőképpen. Azt mondja hogy ez a régebbi állandó stresszelésének a maradványa. Lehet ebben igazság?

Azt mondja nehogy azt gondoljam hogy velem van baj, mert gyönyörű vagyok és imád.

2011. ápr. 9. 13:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet. A merevedési zavarok hátterében 80%-ban pszichés okok állnak.
2011. ápr. 9. 13:27
 2/9 A kérdező kommentje:
és mit lehet tenni? mindig mondom neki hogy semmi baj meg ne görcsöljön szóval nem keltem a feszkót, inkább nyugtatom, próbálok neki segíteni de nem megy.
2011. ápr. 9. 13:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Az a baj, h az kevés. Ha berögződik, mélyen a tudatába, nem lehet csak úgy "megnyugtatni". Vagy el kéne mennetek egy szexuálpszichológushoz, vagy olyan dokihoz aki ír fel neki az első pár alkalomra gyógyszert. Tegnap olvastam itt pont, h valakinek az segített. Ha a srácnak is lenne néhány sikerélménye, talán máshogy állna hozzá a későbbiekben.
2011. ápr. 9. 13:33
 4/9 A kérdező kommentje:

értem, köszi a választ, ment a zöld kéz.

ha másnak is van hasonló problémája esetleg ötlete, nyugodtan írhat.

2011. ápr. 9. 13:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ne hozd szóba az orvost és a gyógyszert, mert elhiszi, hogy csak ez segít rajta.

Inkább Te segíts neki túljutni ezen az állapoton. Neked kell felépíteni/újraépíteni az önbizalmát.

2011. ápr. 9. 13:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Volt két exem is hasonló problémákkal. Az egyiknek komoly hipochonder beütése és testképzavara volt (gyúrt, de naponta 10-15 alkalommal nézegette magát a tükörben, hogy biztos nem vesztett-e izmot, nem hízott-e, stb...), a másik pedig huszonéves korában elég sok partidrogot tolt néhány évig - ennek eredménye lett az erekciós zavar 30 éves korára.

De a férjemmel is volt olyan, hogy vizsgaidőszakban annyira ráparázott a vizsgáira, hogy teljesen szabadságra ment a műszer. Ő már kétségbeesett, hogy biztos impotens, de mondtam, hogy várjuk ki az utolsó vizsgáját. Amint sikerült neki az is, egy hétig le se akart mászni rólam - akkor szabadult meg az addigi stressztől.

2011. ápr. 9. 13:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Saját terápiaként próbáld meg, hogy egy ideig csak olyan szexuális jellegű dolgokat csináljatok, amibe az aktus nincs bevonva. Kérd meg, hogy elégítsen ki orálisan, simogatással, masszázzsal, stb. Ne túlzóan, de mindig egyértelműen fejezd ki, hogy mennyire jó volt, mennyire ügyes volt.

Ha javulna a merevedése, még akkor se vonjátok be egy darabig a játékba, esetleg néha kalandozz el arra, adj rá egy puszit, de ne többet. Ha akkor hirtelen akcióhelyzetbe kerül, megint beállhat a pszichés fék és még jobban visszaveti.

A "cicázás" is hatékony tud lenni ilyenkor, amikor nagyon lassítasz a tempón, szexi ruhában kelleted magad, egy-egy puszi a nyakára, majd eltávolodsz, stb. Egy szóval felcsigázod, de közben nem lesz teljesítménykényszere.

Ha már néhány hete megy úgy a petting vagy orális szex (te azért kerüld, mert akkor ismét a péniszére lesz irányítva a figyelem és rágörcsöl, hogy nem áll fel) és megnő a férfiúi önbizalma, vagy több alkalommal is tud teljes erekciót produkálni, akkor óvatosan lehet próbálkozni a behatolással.

DE! Az orvost azért nem zárnám ki, mert akár szervi probléma is lehet a háttérben. Vagy hormonzavar. Ha nincs időben kikezelve, akkor később már visszafordíthatatlan is lehet az impotencia. Ezért jó lenne ezeket kizárni. A dokitól ne féljen, mert futószalagon érkeznek hozzájuk ilyen paciensek, nekik ebben semmi különös nincs - olyan, mintha a torokgyulladásáról beszélnének.

2011. ápr. 9. 14:02
 8/9 A kérdező kommentje:

köszi szépen a válaszokat!

utolsó, hát nem tudom, mert a kezemet mindig odarakja, hogy azzal csináljam, sőt az orálisat is nagyon szereti... és akkor a figyelem ODA irányul... csak az aktus nem megy, amikor kérdeztem miért görcsöl akkor ezt mondta... (a régebbi stresszelést)

ezért nem értem igazán a dolgot

2011. ápr. 11. 13:52
 9/9 anonim ***** válasza:

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__17..

Az alábbi topikban találsz segítséget. Szerintem...

2011. ápr. 12. 04:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!