Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meleg vagyok. Miért fáj az az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagyok. Miért fáj az az embereknek, ha én igy boldog vagyok a párommal?

Figyelt kérdés

mit élveznek egyes emberek abban hogy pokollá teszik mások életét, amikor ahhoz nekik semmi közük? múltkor is amikor megfogtam a kedvesem kezét, valami hülye gyerek beszólt...

nem értem mit élveznek ezen. és nagyon sajnálom a kedvesemet is, mert egy nagyon érzékeny fiú, és neki ezek duplán rosszul esnek.

22/f a párom pedig 18

2011. ápr. 8. 11:58
1 2 3 4 5
 41/46 anonim válasza:
de amugy semmi bajom a melegekkel, csak ne informáljanak engem is:)
2011. ápr. 26. 17:52
 42/46 szamo77d ***** válasza:

Mert buták, unintelligensek, műveletlenek, képtelenek fel-

fogni, hogy vannak más emberek is, mint ők! Próbáljátok meg, hogy meg se halljátok a szövegeket, ne vegyétek fel a

kesztyűt. Az ilyen hülyék még nektekmennek a nyílt utcán

is. Ostobák, szemellenzősek! Tudom, hogy nehéz, de azt kell csinálni, hogy nem látni, nem hallani őket! Mintha

ott sem lennének! Úgyis senkik és semmik!

2011. ápr. 26. 18:07
 43/46 anonim ***** válasza:
Mert ez nem természetres. Szerimnted miért van punci és fütyi???? GONDOLKODJ MÁR EGY KICSIT.
2011. ápr. 26. 18:39
 44/46 kovpet ***** válasza:
Az elektromos hálózat és a számítógép sem természetes. Kapcsold csak ki a géped gyorsan... :)
2011. ápr. 26. 18:44
 45/46 anonim ***** válasza:

Magyarországon ne fogd meg a párod kezét, itt ha van is c*gány-meleg politika azzal inkább rontanak a helyzeten. Hollandia nem éppen példaértékü ország a maga drog használatával de biztos toleránsabb, japánba meg a figyelmen kívűl hagyás és vélemény megtartás van , ott nem szólnak be bármi is vagy. Sokan írják itt 15évesen, hogy kihez vonzódnak mikor a szilárd énkép 18éves korban alakul ki, és amikor kapják az osztást(nem a magamutogatósok), mégjobban arra hajlanak, hogy nem lesz normális életük, családjuk, zárkózottak lesznek majd valamiféle amerikai iskola ámokfutásba kezdhetnek.

Magamutogatósoknak meg terápia kéne, hogy mit szabad az utcán mit nem, mert nincsenek tisztában provokáció fogalmával.

20L

2011. ápr. 26. 19:16
 46/46 szamo77d ***** válasza:

Úgy látom, nem mész semmire ezekkel a válaszokkal! Azt

mondom, ami persze könnyű, próbáljátok meg az ilyen piszkálódást semmibe venni! Csináljatok úgy, mintha észre sem vettétek volna! Nem tudok jobbat! Ez őrült nehéz! Én

gyerekkoromban éltem át ilyesmit, mert nagyon ügyetlen voltam és tornaórán rajtam röhögött az egész osztály!

Ráadásul volt egy olyan torna tanárom, akinél az én nevem az volt, hogy sánta, béna, nyomorék, tehén! Egyszer torna óra előtt rosszul lettem az öltözőben, szerncsére pont ott volt az iskola orvos, hozzá támogattak be a többiek,

neki elmondtam mindent, ő írt egypapírt a Sportorvosiba, fel is mentettek azonnal! Ill. gyógytesire kellett járnom.

Szóval, tudom, milyen nehéz keresztül nézni egy hülyén!

2011. ápr. 27. 06:46
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!