Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vagyok. Miért fáj az az embereknek, ha én igy boldog vagyok a párommal?
mit élveznek egyes emberek abban hogy pokollá teszik mások életét, amikor ahhoz nekik semmi közük? múltkor is amikor megfogtam a kedvesem kezét, valami hülye gyerek beszólt...
nem értem mit élveznek ezen. és nagyon sajnálom a kedvesemet is, mert egy nagyon érzékeny fiú, és neki ezek duplán rosszul esnek.
22/f a párom pedig 18
Az a "hülye gyerek" egy gyerek volt,igaz?Na ők szerintem soha nem fogják elfogadni az ilyen normálistól eltérő(nem sértésképpen írtam:)) dolgokat...mivel a szüleik azt tanítják nekik,hogy anyuka+apuka=gyerek...az elfogadást pedig hosszú évekig tanulják az emberek,ugye vannak a felnőttek között is szép számmal,akik nem képesek tolerálni apró-cseprő másságokat...
Csak azt tudom tanácsolni,hogy próbáld meg nem meghallani az ilyen beszólásokat!Elhiszem,hogy nehéz,de idővel menni fog.:)
ma 12:03
Ha gumival szexelsz, akkor is igencsak lecsökkented a gyermek fogantatásának esélyét. Na, az természetes? ;)
ma 12:04
És te hallottál már a toleranciáról? Mi elég toleránsak vagyunk szerintem, de azt azért had ne kelljen már tolerálnunk, hogy az utcán homokoztok.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!