Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meleg vagyok. Miért fáj az az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagyok. Miért fáj az az embereknek, ha én igy boldog vagyok a párommal?

Figyelt kérdés

mit élveznek egyes emberek abban hogy pokollá teszik mások életét, amikor ahhoz nekik semmi közük? múltkor is amikor megfogtam a kedvesem kezét, valami hülye gyerek beszólt...

nem értem mit élveznek ezen. és nagyon sajnálom a kedvesemet is, mert egy nagyon érzékeny fiú, és neki ezek duplán rosszul esnek.

22/f a párom pedig 18

2011. ápr. 8. 11:58
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
58%
Bocs, de nem az embereknek fáj ez, hanem a homofóboknak.
2011. ápr. 8. 11:59
 2/46 anonim ***** válasza:
58%
Nem fáj senkinek, ez rossz kifejezés. Inkább az a helyzet, hogy mivel ez egy természetellenes irányultság, ezért a legtöbb, helyesen gondolkozó ember undorodik ettől.
2011. ápr. 8. 12:01
 3/46 anonim ***** válasza:
41%
Annak, aki szerint ez természetellenes, üzenem: az állatok között is fellelhető, sőt, a indiánok nem csak azonos nemű társaikkal, de állatokkal is csinálták. Már több ezer évvel ezelőtt.
2011. ápr. 8. 12:02
 4/46 anonim ***** válasza:
53%
A mániás-depresszió is természetes, ettől még deviancia, mint ahogy a homoszexualitás is az. Születhet belőle gyermek? Nem. Szóval hagyjuk is...
2011. ápr. 8. 12:03
 5/46 A kérdező kommentje:
76%, elfogadom azt hogy te neked ez az álláspontod, habár már kimutatták hogy a homoszexualitás igen is természetes jelenség...viszont még mindig nem értem ez miért jogosit fel arra hogy a másikba beletöröld a lábad? hallottál már a tolerancia fogalmáról?
2011. ápr. 8. 12:04
 6/46 anonim ***** válasza:
75%

Az a "hülye gyerek" egy gyerek volt,igaz?Na ők szerintem soha nem fogják elfogadni az ilyen normálistól eltérő(nem sértésképpen írtam:)) dolgokat...mivel a szüleik azt tanítják nekik,hogy anyuka+apuka=gyerek...az elfogadást pedig hosszú évekig tanulják az emberek,ugye vannak a felnőttek között is szép számmal,akik nem képesek tolerálni apró-cseprő másságokat...

Csak azt tudom tanácsolni,hogy próbáld meg nem meghallani az ilyen beszólásokat!Elhiszem,hogy nehéz,de idővel menni fog.:)

2011. ápr. 8. 12:05
 7/46 anonim ***** válasza:
74%
Amíg egyedül vagy, aki fogdossa a fiúbarátja kezét nyilvánosan, addig elég szokatlan jelenség maradsz.
2011. ápr. 8. 12:06
 8/46 anonim ***** válasza:
67%
SZerintem a nagy tobseget nem zavarja.Engem se zavarnak a melegek ,nincs veluk semmi bajom , egeszen addig amig az utcan nem enyelegnek.Szerencsere még nem latam ilyet de ha latnak felb*szna.Tehat ha kezenfogva mennetek az utcan az engem mar kicsit zavarna.
2011. ápr. 8. 12:08
 9/46 anonim ***** válasza:
67%

ma 12:03

Ha gumival szexelsz, akkor is igencsak lecsökkented a gyermek fogantatásának esélyét. Na, az természetes? ;)

10/46 anonim ***** válasza:
46%

ma 12:04

És te hallottál már a toleranciáról? Mi elég toleránsak vagyunk szerintem, de azt azért had ne kelljen már tolerálnunk, hogy az utcán homokoztok.

1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!