Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meleg vagyok. Miért fáj az az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagyok. Miért fáj az az embereknek, ha én igy boldog vagyok a párommal?

Figyelt kérdés

mit élveznek egyes emberek abban hogy pokollá teszik mások életét, amikor ahhoz nekik semmi közük? múltkor is amikor megfogtam a kedvesem kezét, valami hülye gyerek beszólt...

nem értem mit élveznek ezen. és nagyon sajnálom a kedvesemet is, mert egy nagyon érzékeny fiú, és neki ezek duplán rosszul esnek.

22/f a párom pedig 18

2011. ápr. 8. 11:58
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
28%
igen kérdező, hallottak már a magyarok a tolerancia fogalmáról és hánynak tőle, mert annak jegyében verik meg a gyerekeket a cigányok az iskolában és ugyanígy tolerálnunk kell sajnos azt is, hogy védtelen, idős embereket ölnek már szinte minden nap
2011. ápr. 8. 12:10
 12/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem fáj. Teszek rá.

Az viszont hetero és homo pároknál is borzalmasan zavar, amikor a közelemben, tömegközlekedési eszközön, nyilvános helyen látványosan, nyáladzva és cuppogva nyalják-falják egymást. Én sem erőltetem rá senkire, hogy a magánéletemet nézze, és valahol elvárnék ilyesmit másoktól is...

2011. ápr. 8. 12:11
 13/46 anonim ***** válasza:
100%

ma 12:10

Igen, de az általad említett esetekben ezzel másoknak ártanak. Ami a jelen kérdéskörre ugyebár nem igaz.

2011. ápr. 8. 12:12
 14/46 anonim ***** válasza:
88%

Jó kérdés.

Szerintem fele annyira sem zavaró egy meleg pár kézen fogva az utcán, mint egy heteró pár, akik mondjuk egy strandon, a medencében kefélnek.

Mert hogy van ilyen szép számmal....

Oké, hogy vkinek nem tetszik, de miért kell belekötni?

2011. ápr. 8. 12:13
 15/46 anonim ***** válasza:
59%

Nekem nem fáj.

De neked meg tényleg azt kell elfogadnod, hogy a homoszexualitás, nem 100%-ban elfogadott dolog.

Úgyhogy ne fogd meg a kezét az utcán, így még őt is megkíméled a kellemetlenségtől.

(ezen a magamutogatás - tolerancia témakörön meg tényleg mélyebben elgondolkodhatnál)

Bennem is ellenérzést kelt ha ilyet látok nyílt utcán, de nem teszem szóvá. Igazából hetero részről sem tartom teljesen illendőnek pl a nyílt utcán való torokig menő smárolást.

2011. ápr. 8. 12:15
 16/46 A kérdező kommentje:

1 egy kéz megfogása, vagy egy diszkrét puszi, még nem a magánéletem kiteregetése. amúgy tudom miről beszélsz, és az olyant mi is elitéljük.

2 Azért a cigányság tolerálását ne keverjük már a homoszexuálisok tolerálásával. az utóbbi bárki lehet, arab, zsidó, roma. a cigányoknál pedig sajnos genetikailag alacsonyabb a felelősség tudat, de ez a melegekre nem jellemző, ha csak nem az a bizonyos meleg maga is cigány.

na erről ennyit.

2011. ápr. 8. 12:18
 17/46 anonim ***** válasza:
87%

Nekem nem fáj, toleráns vagyok azokkal a melegekkel szemben, akik normálisan, visszafogottan viselkednek. Rendben, nekik ez hozta az élet, miért ne lehetnének boldogok.

De az utcai tapizás, smárolás nagyon zavar. A miértbe ne menjünk most bele.

Hogy miért szólnak be nektek? Hát sok pasinak van korábbi kellemetlen emléke melegekkel kapcsolatban. Lehet, hogy a melegeknek csak kicsi része nyomulós erőszakos, de az pont elég hogy kiváltsa a gyűlöletet, sajnos.

Már nem egy meleg pasi próbálkozott nálam erőszakosan. Én ezen túl tudom tenni magam, tudom, hogy a többség nem ilyen. Megjegyzem heterók között is van elég erőszakos. De sok-sok ember nem tudja túltenni magát a rossz élményeken, ezért elkezdik utálni az összes létező meleget. Na meg persze divattá is vált.

2011. ápr. 8. 12:20
 18/46 anonim ***** válasza:
24%

kérdeznék egy beavatott-tól! :-D ...

seggbekuki előtt minden alkalommal csináltok beöntést vagy ez nem szükséges mert amugysem lesz kakis?

:-)

2011. ápr. 8. 12:22
 19/46 anonim ***** válasza:
68%

"Annak, aki szerint ez természetellenes, üzenem: az állatok között is fellelhető, sőt, a indiánok nem csak azonos nemű társaikkal, de állatokkal is csinálták. Már több ezer évvel ezelőtt."

Engem különösebben nem zavarnak a melegek, de azért ez elég "furcsa" érv volt,főleg az állatos része.

Most szerinted azért, mert egyes népeknél ez jellemző volt akkor az már nem természetellenes?

Most akkor nem természetellenes, h egyes népeknél körülmetélik a nőket?

Vagy, h több ezer évvel ezelőtt legális volt a pedofília?

Felfogod te miről beszélsz?

2011. ápr. 8. 12:22
 20/46 anonim ***** válasza:
80%

ma 12:22

"Most szerinted azért, mert egyes népeknél ez jellemző volt akkor az már nem természetellenes?"

Már megbocsáss, gondolkodj el ezen egy picit:

1. A nők körülmetélése durva, fájdalmas beavatkozás. Kárt okoz. És emellé a legeslefgontosabb: nem az egyén szabad akaratából történik.

2. A szexuális irányultság ezzel szemben nem tudatos döntés kérdése. Vagy te mikor döntötted el és hogyan, hogy melyik nemhez fogsz vonzódni? Továbbá: ezzel senkinek semmilyen kárt nem okoznak, sem fájdalmat, semmi egyebet.

"Vagy, h több ezer évvel ezelőtt legális volt a pedofília?"

Lásd ismét az előző indoklásomat: árt-e másoknak, és az egyén szabad elhatározásán múlik-e.

Én felfogom, miről beszélek, kérdés, te hajlandó vagy-e gondolkodni egy picit.

2011. ápr. 8. 12:27
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!