Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meleg vagyok. Miért fáj az az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagyok. Miért fáj az az embereknek, ha én igy boldog vagyok a párommal?

Figyelt kérdés

mit élveznek egyes emberek abban hogy pokollá teszik mások életét, amikor ahhoz nekik semmi közük? múltkor is amikor megfogtam a kedvesem kezét, valami hülye gyerek beszólt...

nem értem mit élveznek ezen. és nagyon sajnálom a kedvesemet is, mert egy nagyon érzékeny fiú, és neki ezek duplán rosszul esnek.

22/f a párom pedig 18

2011. ápr. 8. 11:58
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
74%

12:22-esnek üzenem, hogy fellelhető az állatvilágban igen, de utánanéztél a kiváltó okainak is? Ugyanis alapjáraton az állatok sem kezdenek ki azonos neműekkel, csak ha valami bibi van. És ezt én nem sértésként mondom, hanem ez így van. Vagy hormonális zavar, vagy valami kényszerítő tényező, ilyenek. Azokkal az emberekkel nekem semmi bajom sincs, akik így születnek, nem pedig időközbe válnak meleggé. Na azokat a divatb*zikat legszívesebben felkötném valahova.

21/L

2011. ápr. 8. 12:38
 22/46 anonim ***** válasza:
54%

ma 12:38

Alapjáraton nem kezdenek ki, csak ha bibi van? :D

Édesem, tájékozódj egy picit, mielőtt írsz. Nézz utána, mi megy a férfibörtönökben. Egyébként a való életben teljesen heteró beállítottságú férfiak elégíttetik ki magukat azonos nemű társaikkal. Szóval náluk is bibi van? Ugyen már... tudod, a szükség nagy úr.

2011. ápr. 8. 12:42
 23/46 anonim ***** válasza:
100%

Normálisan gondolkodó embereknek nem fáj. Én egyszer bonyolódtam vitába melegekkel, amikor egymás gatyájában turkáltak nyilvános helyen a 3 éves kislányom szeme láttára. Ha csak fogják egymás kezét, lehet, fel sem tűnnek, de sajnos sokan nincsenek másokra tekintettel, ez komoly társadalmi előítéletekhez vezet. Akinek fáj és toleranciaképtelen, az az én szememben olyan "beteg", mint akiknek ők titeket neveznek. Szerintem az emberek nagyrésze már elfogadja a másságot, sokszor a homo-k viselkedésével van baj, az amúgy is rájuk irányuló figyelmet kihasználva "produkálnal" valamit...

Bár ez a túl(13-16) fiatal hetero párokra is igaz, engem igazán ők borítanak ki jobban, hiszen ti már felnőtt korúak vagytok, és el tudjátok dönteni, mi a jó nektek. Akinek meg nem tetszik, az foglalkozzon a saját dolgával!!!

2011. ápr. 8. 12:51
 24/46 anonim ***** válasza:
89%

Igen, bibi van, méghozzá a te agyadban.

Mi az, h a pedofília szabad akaraton múlik te szerencsétlen?

Meg a szükség nagy úr?

Akkor ezek szerint az erőszakos közösülés is természetes, mert nagy úr a szükség?

A börtönös sztori meg már ezerszer el lett magyarázva, h ott a közösülések nagy része erőszakkal történik, és nem minden esetben irányul a szexuális igények kielégítésére.

Szal ott nem arról van szó, h valaki bemegy és akkor megváltozik a szexuális hovatartozása, mert nincs ellentétes nemű.

Az történik, h ló nincs akkor jó a szamár is, de amint adsz neki egy lovat elfelejti a szamarat.

Mindegy, elég érdekes felfogásod van.

2011. ápr. 8. 12:59
 25/46 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem ezt az egész b*zi utálást,én attól vagyok kiakadva,ha vki mondja,h gyűlöli a melegeket stb.Nem azt mondom,h a világ legtermészetesebb módja,de ahogy te azt mondod,h hogy a f*szba képes egy pasit szeretni pasi létére,ő úgy azt kérdez,h te hogy tudsz egy lányt szeretni pasi létedre.Teljesen mindenkinek a magánügye a szexuális beállítottsága,csak egyszerűen ez van nevelve az emberekbe,h aki más azt nem lehet elfogadni.Semmi bajom a melegekkel,habár hetero vagyok,csak ne az utcán csókolgassák egymást,és ez ugyanúgy idegesít heteróknál is ha úton útfélen nyalják egymást!Egy kis toleranciát tényleg tanulhatna mindenki,és nem kellene baszogatni olyanért vkit amiről nem tehet.Ha neki az tetszik akkor úgy kell elfogadni!Szóval nincs ezzel baj,ha utáljuk őket akkor se lesznek mások,csak gátlásosak,és ilyen elnyomottakból lesznek a sorozatgyilkosok:D
2011. ápr. 8. 13:01
 26/46 anonim ***** válasza:
0%
Tojok én a melegekre!
2011. ápr. 8. 13:03
 27/46 anonim ***** válasza:

ma 12:59

Nem tudom, végigolvastad-e, amit írtam. :)

Pontosan azt írtam, hogy NEM.

Mind a nők körülmetélése, mint a pedofília erőszak. Egyik sem a szenvedő fél beleegyezésével történik. Egy gyereknél nyilván nem is történhet. Ezért beteges.

Aki a saját neméhez vonzódik, az viszont semmilyen erőszakot sem követ el, mindenki saját maga dönti el, hogy megcselekszi-e, vagy sem.

"Akkor ezek szerint az erőszakos közösülés is természetes, mert nagy úr a szükség?"

Nem, nyilvánvalóan nem. De megint csak semmiben sem hasonlít a homoszexualitáshoz ugye.

"A börtönös sztori meg már ezerszer el lett magyarázva, h ott a közösülések nagy része erőszakkal történik, és nem minden esetben irányul a szexuális igények kielégítésére."

Hanem mégis mire irányul véleményed szerint?

"Szal ott nem arról van szó, h valaki bemegy és akkor megváltozik a szexuális hovatartozása, mert nincs ellentétes nemű.

Az történik, h ló nincs akkor jó a szamár is, de amint adsz neki egy lovat elfelejti a szamarat."

Igen, és nézd meg, hogy ezt mire írtam válaszként.

"Alapjáraton nem kezdenek ki, csak ha bibi van."

Tehát alapjáraton kikezd a börtönben bevonult emberke a saját nemével, így bibi van nála. A válaszadó szerint. De ezt éppenséggel te is tagadod.

2011. ápr. 8. 13:17
 28/46 anonim ***** válasza:
100%

Elismerem, hogy válaszaid egy részét félreértelmeztem.

A börtönnel kapcsolatban még annyit, hogy van rá példa, amikor a másik fél megalázása,kínzása érdekében történik.

Ha vannak bv-s ismerőseid hallhattál már egy-két dolgot.

2011. ápr. 8. 13:24
 29/46 anonim ***** válasza:
74%

És a börtönben mi viszi rá őket? Kényszer. Amit írtam is.

Az állatoknál egyáltalán nem természetes, hogy a saját nemükkel kezdenek ki. Nem születik úgy állat, hogy ő melegnek születik, valami ráviszi. Ez lehet kényszer, valami zavar a szervezetének működésében. És ezt akárhogyan is nézzük, nem természetes.

Az emberek pedig marhára mások, mert náluk vagy veleszületett tulajdonság, vagy időközben kialakul. A börtöntöltelékek 99%-ánál kialakul (elég kevés meleg kerül börtönbe), és ugyanúgy elítélem őket, mint a divatmelegeket. Ők azok, akik tudnák koordinálni az "érzéseiket", de valami miatt nem teszik. Ez viszont teljesen másfajta kényszer, mint az állatoknál.

Az emberek közül azokkal semmi bajom nincs, akik melegnek születnek. Az már anyuka pocakjában eldől, és nem tehet róla senki.

2011. ápr. 8. 13:27
 30/46 anonim ***** válasza:

ma 13:24

A másik fél megalázása, megkínzása pontosan olyan dolog, ami a szexuális kielégítetlenség következménye. Az ugyanis sok embernél - az ösztöneiket kontrollálni nem tudóknál főleg, és lássuk be, a börtönökben sok ilyen ember van - agressziót vált ki, ennek csillapítása az erőszak, ami mások megalázásában, megkínzásában nyilvánul meg.

2011. ápr. 8. 13:28
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!