Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vagyok. Miért fáj az az embereknek, ha én igy boldog vagyok a párommal?
mit élveznek egyes emberek abban hogy pokollá teszik mások életét, amikor ahhoz nekik semmi közük? múltkor is amikor megfogtam a kedvesem kezét, valami hülye gyerek beszólt...
nem értem mit élveznek ezen. és nagyon sajnálom a kedvesemet is, mert egy nagyon érzékeny fiú, és neki ezek duplán rosszul esnek.
22/f a párom pedig 18
ma 13:27
"Nem születik úgy állat, hogy ő melegnek születik, valami ráviszi."
Ajjajajj. :D Miért, úgy születik, hogy tudatában van, hogy ő hetero? :D Ezt gondold át egy kicsit...
"Ez lehet kényszer, valami zavar a szervezetének működésében. És ezt akárhogyan is nézzük, nem természetes."
Már bocs, de annak, hogy a születésekor alakul-e ki a dolog, vagy később, mégis mi köze az általad oly hőn szeretett "természetességhez"?
"Az emberek pedig marhára mások, mert náluk vagy veleszületett tulajdonság, vagy időközben kialakul."
Tényleg? Hány újszülöttet kérdeztél már meg a szexuális orientációjáról, hogy ebben ennyire biztos vagy?
Jobbat kérdezek: hány homoszexuális embert kérdeztél már meg, hogy miért a saját nemét tartja vonzónak?
"A börtöntöltelékek 99%-ánál kialakul (elég kevés meleg kerül börtönbe), és ugyanúgy elítélem őket, mint a divatmelegeket. Ők azok, akik tudnák koordinálni az "érzéseiket", de valami miatt nem teszik."
Mint említettem, a kielégítetlen szexuális vágy agresszióhoz vezet. Állatná ugyanúgy, mint embernél. Láttál te már mondjuk csődöröket felajzva?
"Az emberek közül azokkal semmi bajom nincs, akik melegnek születnek. Az már anyuka pocakjában eldől, és nem tehet róla senki."
Szóval bizonyára tudnál mondani valamiféle reprezentatív felmérést, ami kimutatja, hogy már ott eldől. :)
Szia! Lany vagyok,de meg szeretnelek ismerni,szeretnek veled beszelgetni ha te is lehetsegesnek tartod. Irjal,legyszi e-mailban,es ha akarsz beszelni hagyj meg egy msn,vagy yahoo cimet is...Nem tudom merre laksz,ezert irtam ezt a ket lehetoseget. Nem itellek el,elfogadlak es csak beszelgetni akarok..
Varom e-mailod.
Szia!
Nekem semmi bajom a a melegekkel...Én teljesen megértem ezt, hiszen akinek homoszexuális beállítottsága lesz, az nem tehet erről. DE...Ha látnék két meleg pasit az utcán ahogy fogják egymás kezét vagy simogatják egymást attól kicsit kirázna a hideg. Nem véletlenül reagál így a társadalom 90%-a...Azért, mert akárhogyan is nézzük ez nem természetes dolog. Nem véletlen az h két férfi soha, semmilyen körülmények között nem tud gyermeket nemzeni. Ahogyan a házasság szentsége is csak egy férfi és egy nő között jöhet létre jobb esetben... Mind1 a lényeg, hogy engem nem zavar h vannak melegek, de szerintem abba törődj bele, hogy ha nyílvánosan kézen fogva járkáltok megfognak szólni és elfognak ítélni, ez van. Ezen szerintem nem kell meglepődnöd. Nem nekünk kell ezt tolerálni ... A melegek jóval kevesebben vannak mint a heterók és még mindig a heteroszexualitás számít normálisnak így Nektek kell tudni alkalmazkodni. Az, hogy a négy fal között mit csináltok a Ti dolgotok. Én igazából megértem, hogy nehéz így élni, főleg azért mert nem tehetsz róla de szerintem Te is érzed, hogy oka is van annak h beszólogatnak! :(
Miért? Megmondom én neked: mert hülyék! És nem is kicsit!
Azt hiszik, hogy csak az és úgy jó, ahogy ők élnek, dolgoznak, szeretnek! A másságot egyszerűen nem bírják
megérteni, de még felfogni, eltűrni sem! Nekem tini ko-
romban a hátam közepéig ért a hajam, s én is kaptam egy-
két beszólást. "Fiú ez, vagy lány?" Barmok! Le se sza...d
őket! Még annyit sem érdemelnek!
Mindenféle szexuális beállítottságú emberrel volt szerencsém még találkozni, de semelyiket nem ítéltem el. Az ember az ilyesmivel általában születik. A homoszexualitás pedig mindig is jelen volt az emberiségben és érdekes módon nem tekintettek rá kóros, üldözendő dologként, amíg meg nem érkezett a kereszténység a maga csőlátásával és erőszakosságával. Itt 2 000 évnyi toleranciahiányról beszélünk, ami a manapság gyakori előítéletességnek és rasszizmusnak legnagyobb részt az alapját képezi. Szerencsére szexuális téren erőteljes lazulás van folyamatban ezen az ostoba "erkölcsrendszeren", így egyre inkább tolerált többek között a másság is. Kétszáz éve még elmebetegnek tartottak volna. Ma csak egy unatkozó kölyök szól be. Tojd le! Az embert mindenért megszólják. Pár példa: vitába (nem veszekedésbe, vitába, észérvekkel!) keveredtem az egyik párt helyi szószólójával. Egy jódarabig utánam kiabálták a haverjai, hogy "mocskos hazaáruló" meg a többi. Mit csináltam? Telibe szartam és maximum mosolyogtam egyet a primitívségükön. Másik példa: még gimiben volt az eset. Visszahúzódó, csendes alkat voltam. Egy darabig célpontja voltam az ilyen-olyan rossz vicceknek. Soha nem foglalkoztam vele. Szexuális témájú példát nem tudok mondani, mert nincsenek. Heteroszexuális vagyok, csak épp némi szado/mazo beütéssel. De ebből gondom nem volt, mert egy ember tud róla, aki hasonlóakkal van megáldva. De alapvető lényeg: nem az a lényeg, hogy MIT mondanak, hanem az, hogy KI mondja. Azok, akik a leghangosabban utáltak gimiben, mára egy kivételle lecsúszott senkik. Az első példám alanyát egy éve kidobták egyetemről, mert mindenből megbukott. Komolyan az ilyenek véleményére kellett volna adnom? :) Ugye, hogy nem. Esetedben ugyanezt tudom mondani: tojd le. A világ legalantasabb dolga, ha valaki azzal növeli az önbizalmát, önbecsülését, hogy másokat leszól, megaláz. Az ilyen agresszív viselkedés általában kompenzálni akar valamit. Nem kell velük törődni és kész. :)
f/21
Nagyon nehéz, tudom, de próbáld meg kiiktatni az ilyen barom beszólásokat, hozzátok vakó viszonyulást! Persze ezt
csak mondani könnyű! Magamról tudom, hogy egy-egy szón ké-
pes vagyok hetekig vekengeni! Ahelyett, hogy hagynám a francba! Ne foglalkozzatok Ti sem az ilyenekkel. Éljetek
boldogan és ne engedjetek belepofázni a sorsotokba!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!