Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit szóltak ehhez? Én lennék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltak ehhez? Én lennék prűd vagy egyetemen nem kéne meglepődnöm ha önkielégítő emberkéket látok?

Figyelt kérdés

Ma lyukasórámban a szokott kanapén ültem, olvastam. Furcsa pasira lettem figyelmes, fel-alá rohangált a 2 lépcsőn, ami a kanapék mellett van pár méterre. Aztán megállt a második lépcső kb középső fokán, és elkezdett önkielégíteni...folyamatosan bámult közben, ha lépteket hallott, felszaladt mint egy kis óvodás, majd mindig óvatosan visszamerészkedett és folytatta. Kb 20 percig ment ez így. Utána elsétált mellettem, még mindig olvastam, majd visszajött, és ő is leült. Ottt is folytatta. Azt hittem rosszul leszek. Körülöttünk tanári és dolgozói szobák, irodák, osztálytermek...ha zajt hallott csak keresztbe tette a lábát, de most pont em volt forgalom. Pedig szokott. Nem tudtam elmenni, zavarban is voltam, nem vagyok prűd, de ez nagyon sokkolt. Pedig közelsem öltözök rib@ncosan, az nagyon nem az én stílusom. És szerintem nem diák volt, hanem vagy egy fiatal tanár, vagy valami munkatárs, dolgozó, bár ki tudja...olyan furcsán viselkedett.

Mit gondoltok róla? Persze tudom ez egyetem itt már szabadság van, nade ekkora?!

2011. márc. 31. 22:17
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Igen akartam, gondolkoztam is, de legjobbnak láttam nem mondani semmit, így utólag eszembe jutott egy rakás minden amit mondhattam volna, de ott azért élesben nem olyan egyzserű ám.
2011. márc. 31. 22:35
 12/29 A kérdező kommentje:
Azok nem előadótermek, hanem szemináriumi termek! Arra nincs előadó.
2011. márc. 31. 22:36
 13/29 anonim ***** válasza:

"Tulajdonképpen nem a történetet nem hiszem el, hanem azt, hogy tantermeknek hívod az előadótermeket, meg ilyenek."

???

Nem hiszem, hogy valaha kiejtetem a számon az előadóterem vagy a szemináriumi terem szavak valamelyikét is. Tanterem és kész. Ezen mit kell fennakadni?

Másodéves egyetemista.

2011. márc. 31. 22:38
 14/29 anonim ***** válasza:

Ez melyik suli?

Qrva nagy sztori!

Betojok a röhögéstől

Hát ez kész

Én is járok egyetemre, de nálunk... Bár ki tudja az infón mik lehetnek én is látok furcsa embereket, de ezt senkiből sem nézném ki.

2011. márc. 31. 22:42
 15/29 anonim ***** válasza:
De mi, így leült melléd és csinálta simán?
2011. márc. 31. 22:42
 16/29 anonim ***** válasza:
Ócska fake
2011. márc. 31. 22:45
 17/29 A kérdező kommentje:

Természettudományi kar...a suli mindegy. Nem mellettem ült, hanem egy L alakú kanapé rövidebb felén, én meg a "szárán". Max 3 méterre egymástól. Oldalról csak azt láttam hogy folyamat jár a keze, és az arcomat nézi. Bár mi mást csinálhatott volna, mégse tudtam elhinni. Mikor elnézett, én rá, és igen, voiláá...

Nem fake. De esküszöm megértem akik ezt mondják. Én se hittem a szememnek.

2011. márc. 31. 22:52
 18/29 anonim válasza:
Én akkor hiszem el, ha leírod az egyetem nevét, mert ez így eléggé FAKE gyanús...
2011. márc. 31. 23:16
 19/29 anonim ***** válasza:

Beteges

Most lehet még csak ezt csinálja, legközelebb meg talán megtámad valami csajt... Jobb lenne feljelenteni, szerintem neki is segítségre lenne szüksége... Ez totál nem normális

2011. márc. 31. 23:16
 20/29 anonim ***** válasza:
Ez lehet a szegedi volt amúgy... hallottam, hogy ott a biztonságiak elvittek a számítógépektől egy pasit, aki recskázott, lehet ez a beteg alak volt... de lehet semmi köze a kettőnek am
2011. márc. 31. 23:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!