Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egyéjszakás kaland hogy megy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyéjszakás kaland hogy megy a szórakozóhelyelen?

Figyelt kérdés
Ha volt ilyenben részed, hogyan történt, táncoltok, csókolóztok, aztán az egyikőtök megkérdezi, hogy felmentek-e szexelni?

ma 16:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szemeztünk párszor, odamentem, táncoltunk, beszéltünk pár szót, lesmároltam, táncoltunk még, leültünk valahova, beszéltünk/smároltunk 1-2 órát. Mondta hogy hazamenne, mondtam hogy hazakísérem, sétáltunk 10 percet, végül a lakása előtt bedobtam hogy felmehetnék és folytathatnánk az estét. Belement, lefürödtünk aztán lefeküdtünk. Végül nem egyéjszakás lett hanem 11 hónapig együtt voltunk
ma 16:23
 2/4 anonim ***** válasza:
63%
Tapizom ezerrel
ma 17:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A szórakozóhelyen táncolunk, smárolunk, kicsit esetleg taperolom, ha hagyja az nyilván nyert ügy. Iszunk még egy kis italt, aztán elindulunk haza (ez egy kritikus pont, megkérdezem hazakísérjem-e) aztán ha séta távban lakik akkor hazasétálunk ha nem, akkor elviszem taxival (fontos h a tömegközlekedést ilyenkor messziről felejtsd el). Utána megint kritikus pont, h megkérdezi feljövök-e vagy nekem kell megkérdezni. Sokan ilyenkor egyébként meggondolják magukat, dehát ez van. Azért akin már a szórakozóhelyen látszik hogy mindenképp szexelni akar, azok nem szokták meggondolni magukat.

Szóval ezután felmegyünk, és esetleg megkínál valami piával vagy bármivel. De aztán nagyon hamar rátérünk a szexre mert ilyenkor már fáradt tud lenni kicsit az ember, persze pörög az adrenalin ezerrel, legalábbis nálam mert azért nem mindennap szedek fel így csajt. Szóval ha van eszünk a zuhanyzóban kezdünk de ez a ritkább eset, általában úgy izzadtan egymásnak esünk de ez abban az állapotban nem annyira zavaró.

Másnap reggelre rezgő ébresztést állítok a karórámon hogy ki tudjak surranni mielőtt felébred. De ha arra ébredek hogy egy szép csajt sikerült megfűznöm akkor maradok reggelire, és volt már olyan szerencsém hogy reggel egy második menet is belefért (ami nyilván ezerszer jobb mint este fáradtan egymásnak esni).

ma 17:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Már a beszélgetés elején szólok, hogy csak lazulgatni jöttem. Aztán a további kommunikációból lejön, mi várható.
ma 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!