Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom szex közben lelankad...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szex közben lelankad. Mindegy, hogy orális vagy rendes szex. Merevedési zavarra gondoltam, de reggel mindig áll neki. Akkor csak engem nem kíván?

Figyelt kérdés
Szerintem nem vagyok csúnya, alakom is jó, sportolok, figyelek magamra. Elvileg szeret, legalábbis minden második szava ez, de az, hogy lelankad, teljesen elvette az önbizalmamat, meg a kedvemet is a szextől. Már azon rettegek, hogy el tud-e vajon most élvezni? Úgy érzem ez tönkre fog tenni minket.

tegnap 22:47
 1/4 anonim ***** válasza:
27%

Lúzer a pasi. Cseréld le! 👍

27N

tegnap 23:39
 2/4 anonim ***** válasza:
A merevedési zavar globális probléma a férfiaknál. Nem miattad lankad le. Orvoshoz kéne fordulnia, de tuti nem fog.
tegnap 23:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is merevedési problémám van , de az orvosok csak találgatnak !
ma 00:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Gumiban? Lehet, hogy elszorítja.
ma 01:02

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!