Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szex közben lelankad. Mindegy, hogy orális vagy rendes szex. Merevedési zavarra gondoltam, de reggel mindig áll neki. Akkor csak engem nem kíván?

Én a helyében elmennék orvoshoz, mert így nem lesz megfelelő megoldás, és lehet nagy a szerelem de előbb utóbb rá nyomja a bélyegét és nem lesz jó vége. Tessék igenis életmódra figyelni, főleg alvás minőségre és nem erőltetni az együtt létet kicsit pihentetni és igenis rá kell beszélni szakorvosal konzultálni kell!!! Lehet sok minden, de lehet egyszerű lelkileg nem stimmel, amiről nem is tudd ő maga sem!
Magamról tudom, hogy vártam és nem mentem el orvoshoz, majd utána derültek ki dolgok, nem fizikai és testi problémák miatt nem tudtam teljesíteni hanem eltemetet lelki okok miatt voltak problémák. Azóta már minden pozitív irányba változót és annyit mondok havi szintet is alig teljesítettem, most meg heti három is összejön egy hétvégén. 50+F.
Nem feladni kell, hanem megoldást találni és ehhez kell szakember. Mondjuk nekem is hosszú volt az idő és megváltozott pár dolog szemléletben én is.
Te is kellesz hozzá! Kitartást, nagyon sok örömöt, együttműködést kívánok, testi lelki örömökben gazdag boldog órákat és tartsatok ki!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!