Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit szóltak ehhez? Én lennék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltak ehhez? Én lennék prűd vagy egyetemen nem kéne meglepődnöm ha önkielégítő emberkéket látok?

Figyelt kérdés

Ma lyukasórámban a szokott kanapén ültem, olvastam. Furcsa pasira lettem figyelmes, fel-alá rohangált a 2 lépcsőn, ami a kanapék mellett van pár méterre. Aztán megállt a második lépcső kb középső fokán, és elkezdett önkielégíteni...folyamatosan bámult közben, ha lépteket hallott, felszaladt mint egy kis óvodás, majd mindig óvatosan visszamerészkedett és folytatta. Kb 20 percig ment ez így. Utána elsétált mellettem, még mindig olvastam, majd visszajött, és ő is leült. Ottt is folytatta. Azt hittem rosszul leszek. Körülöttünk tanári és dolgozói szobák, irodák, osztálytermek...ha zajt hallott csak keresztbe tette a lábát, de most pont em volt forgalom. Pedig szokott. Nem tudtam elmenni, zavarban is voltam, nem vagyok prűd, de ez nagyon sokkolt. Pedig közelsem öltözök rib@ncosan, az nagyon nem az én stílusom. És szerintem nem diák volt, hanem vagy egy fiatal tanár, vagy valami munkatárs, dolgozó, bár ki tudja...olyan furcsán viselkedett.

Mit gondoltok róla? Persze tudom ez egyetem itt már szabadság van, nade ekkora?!

2011. márc. 31. 22:17
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
nagy az Isten állatkertje! jól tökön kellett volna rúgni, szerintem eléggé beteges...
2011. márc. 31. 22:19
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
hadd kérdezzem már meg melyik egyetem mert lehet ebben a válaszban rejlik a tiéd is :D amugy egyeltalán nem normális mindenki előtt kiverni... biztos hogy beteg az illető... vagy be volt drogozva.
2011. márc. 31. 22:21
 3/29 anonim ***** válasza:
39%
Nekem van egy olyan gyanúm, hogy fake.
2011. márc. 31. 22:22
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem ekkora. Ez közszemérem sértés, akkor is, ha csak te láttad. Nyilvános helyen nem kéne kiverni. Ha valakinek ennyire igénye van rá, akkor legalább úgy tegye, hogy más ne lássa.
2011. márc. 31. 22:23
 5/29 A kérdező kommentje:
Esküszöm hogy nem fake!! De nem csodálom hogy nem hiszed el. Én se akarom, még most se, így visszagondolva rá annyira lehetetlen...de mégsem, tisztán előttem van.
2011. márc. 31. 22:25
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
aku.va mekkora beteg állat :O
2011. márc. 31. 22:27
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Szóhoz sem jutok!

A helyedben én ott hagytam volna rögtön.

2011. márc. 31. 22:30
 8/29 anonim ***** válasza:
82%
én azt nem értem miért nem kérdezted meg hogy ember normális vagy? mibajod??? ültél aztán ugy csináltál mintha nem recskáznának melletted ??? beszarás te se vagy épeszü az tuti...
2011. márc. 31. 22:33
 9/29 A kérdező kommentje:
Nem tudtam elmenni, mikor a lépcsőn volt kb megmozdulni se mertem, meg csak felé tudtam volna menni. Mikor meg ott ült a kanapén, a cuccaim mellé ült...
2011. márc. 31. 22:33
 10/29 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen nem a történetet nem hiszem el, hanem azt, hogy tantermeknek hívod az előadótermeket, meg ilyenek.
2011. márc. 31. 22:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!