Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők magassarkú fétis mint fétis számotokra mennyire Red
flag?
1/10 A kérdező kommentje:
Vagyis a férfi szeretné csókolgatni,nyalni a labatokon levő magassarkút
Minden fétis kizáró. Keressen máshol.
ma 15:23
Elég erős fétis, mi értelme van egy ruhadarabot nyalni? Vagy ennyire megalázni magát valakinek?
ma 15:26
A nőknek minden red flag ami nem érdekli őket. Ezt jegyezd meg egy életre.
Én például nagyon szeretek sub nőkkel beszélgetni, de már nagyon régen találtam itt olyat, akivel lehetett normálisan beszélni a vágyainkról kölcsönösen.
Ma ha elkezdek itt egy nővel beszélgetni, az általában arról szól, hogy ő elmeséli az extrémebb vágyait, fantáziáit(amik sok esetben durvábbak mint az enyémek), aztán mikor én mesélem el az enyémet, akkor vagy egyből eltűnik, vagy elkezd finnyálkodni, meg ítélkezni, és utána tűnik el egy pár levél után.
Nagyon régen találtam már itt olyan nőt, akivel tényleg akár csak beszélgetés szintjén is lehetett volna együttműködni hosszabb távon.
ma 15:42
Eléggé kizáró. Ne csókolgassa a lábam meg a cipőm, inkább nyalni meg dugni lenne esze.
ma 15:43
Egyet értek az 5ös válaszolóval. A számat, mellemet, nyakamat, puncimat csókolgassa, mint a cipőm.
A kedvéért veszek magassarkút de akkor is én legyek neki a csókolgatás tárgya ne a cipő.
ma 15:50
A fétisek többsége red flag. Egy pasi legyen normális férfi.
ma 15:55
Őszintén? Szerintem a túlnyomó többségnél az. Én szoktam hordani, szeretem is, még azzal sincs feltétlenül problémám, ha a pasit izgatja, ha otthon is felveszem időnként, de hogy csókolgassa, nyalogassa, na azt biztosan nem...
ma 16:24
Azért ennek vannak fokozatai. Nekem is magssarkú fétisem van, de nem szoktam nyalogatni. Viszont ha a feleségem felveszi attól nagyon beindulok. Persze ha megyünk valahová, akkor csak szimplán tetszik hogy viseli de ha itthon veszi fel annak mindig szex a vége. Amit persze ő is tud, és gyakran használja arra hogy elcsábítson. Van egy cipője és egy csizmája is kifejezetten itthoni használatra... hogy mégse koszoljuk össze az ágyat.. de az is jó ha utcai cipőt vesz fel, és már a nappaliban "ledöntöm a lábáról". Szerintem egy egészséges párkapcsolatban ez nem tabu és a nőnek inkább előnyére válik, mint hátrány. Persze aki nagyon prűd az biztos rosszul éli meg h léteznek ilyen szexuális fantáziák és vágyak, de őket nagyon sajnálom és sztem ha egy férfi egészséges párkapcsolatra vágyik nem kezd kapcsolatba egy ennyire prűd nővel.
ma 17:32
10/10 A kérdező kommentje:
Utolsó én nyalnám a párod labbelijeit is, vásárolnek is akár, mástól is vennék