Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért tartják gáznak?
Figyelt kérdés
Néha ki szoktam verni a farkam a buszon. Amikor ezt elmondtam vkinek, azt mondta h elég gáz. De miért?
19/F
2011. márc. 30. 14:54
51/56 anonim válasza:
fake!
Az meg a személyiségedet tükrözi, hogy ilyenek az eszedbe jutnak...
52/56 anonim válasza:
Ja és ez 18+-os téma...
kis 13 éves pattanásos tini fiú :)
53/56 szamo77d válasza:
Már megbocsáss, de lenne egy kérdésem: Normális vagy? Hát
ilyet én még nem hallottam! A sperma meg ott marad a gatyádban, ami végül átázik? Annyira nem bírsz magaddal, hogy nem bírod kivárni, míg hazaérsz és otthon a magad
csendességében csinálod? Ezt ne akard beadni nekem! Lehet,
hogy kamu az egész, s most jót röhögsz rajtunk!
54/56 anonim válasza:
Szerintem nem kamu, vannak ilyen degeneráltak, akik azt élvezik, hogy nyilvános helyen maszturbálnak. Én visszatérnék a középkorba és levágnám a farkát az ilyennek, ha rajta kapnám.
55/56 A kérdező kommentje:
:)
2011. ápr. 4. 16:54
56/56 anonim válasza:
Azért el kell ismerni, itt a GYIK-on népszerű lettél. Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!