Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért tartják gáznak?
Figyelt kérdés
Néha ki szoktam verni a farkam a buszon. Amikor ezt elmondtam vkinek, azt mondta h elég gáz. De miért?
19/F
2011. márc. 30. 14:54
1/56 anonim válasza:
Ha meglátnak még közszemérem sértésért fel is jelentenek. ez az egyik ok. A másik, hogy ez magánügy és nem buszra való. Mi van akkor, ha mondjuk észreveszi egy kislány???
Fogd vissza magad és verd otthon.
2/56 anonim válasza:
ülj le fiam 1-es. Gondolkozz és rájössz. Te mit éreznél melléd ülne egy csávó vagy eléd megfogná a farkát és kicsapná?
3/56 A kérdező kommentje:
Hát de ha egyszer ott jön rám?
2011. márc. 30. 14:59
4/56 anonim válasza:
Azért vagy ember, hogy tudj uralkodni az ilyen irányú ösztöneiden. Másokra is sok minden rájön az utcán, buszon mégsem teszik meg.
5/56 anonim válasza:
ja ez kb olyan mintha valakire rájönne a szarás és oda tolna egy kábelt a busz közepére.
6/56 anonim válasza:
Nagy felelőtlenség. És, ha meglát egy kiskorú? Hogy magyarázzák el neki,hogy ez a bácsi csak a természetes szükségleteit elégíti ki?
7/56 A kérdező kommentje:
" ja ez kb olyan mintha valakire rájönne a szarás és oda tolna egy kábelt a busz közepére."
Hát azért szerintem nem egy kategória :D
2011. márc. 30. 15:03
8/56 Kingaa1 válasza:
hat hallod, őszinte elismerésem... hány percig birod??? 1-2?
9/56 Kingaa1 válasza:
kedves kérdező, ez szerintem egy kategória...
10/56 anonim válasza:
remélem, egyszer elkapnak és a hűvösön majd nyugodtan verheted, közben téged fognak hátulról köcsögölni
ha ezt egy kislány látja, komoly később szexuális problémákat okozhatsz ezzel neki
tényleg remélem, hogy lecsuknak érte! Megérdemelnéd!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!