Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartják "gáznak", hogy én az érzékenyebb férfiakat szeretem?
Minap is kinevetett egy barátnőm, mert meséltem páromról, hogy milyen érzékeny tud lenni.
"Jaj össze ne törjön szegényke"
Eddig az összes barátom kedves, csendes, visszahúzódó fiú, férfi volt. És mégis rendre kapom a beszólásokat, volt egy kolléganőm, aki szerint én a "nyomorékokat" szeretem-ő a kopasz, tetovált macsókra bukott, párja verte, de szerinte ez így helyes, mert néha kell egy kis "szenvedély". :O
Köszönöm a válaszokat!
És igen, volt, hogy én mosdattam ki a vérből a kolléganőmet, utána jött a fogadkozás "soha többet, soha többet", aztán meg másnap már várta a srác munka után, mosolyogva, és mintha semmi nem történt volna, barátnőm örvendezett, hogy: Mégis szeret!!!!
Közben mindketten kuncognak páromon, hogy -úristen-takarít, főz....biztosan papucs is. Pedig teljesen magától csinálja ezeket a dolgokat, igényli a rendet.
Mit foglalkozol azzal, mit mondanak mások? ki vesz komolyan ilyen nőt, mint a kolleginád? esze is csak annyi van, mint amennyi foga... az ilyenek meg is érdemlik, h verjék őket.
te pedig légy büszke a párodra. :) az én párom is ilyen érzékenyebb típus.
Köszönöm:)
Utolsónak: igazad van!
A mai párkapcsolati követelmények felérnek egy egyetemi szintű felvételiével. Undorító.
Nem gáz, így lenne helyes mindenhol de ez Magyarországon 1% alatt van.
Szerintem egyik véglet sem jó. Az se, ha minden megható filmen elbőgi magát egy pasi, de az se verekszik. Az arany középút a tökéletes. Én is láttam kétszer is sírni a barátomat a 2,5 év alatt, mégsem tartanám puhánynak emiatt. Viszont nem tudnám elviselni, hogy valaki verjen. Egyszer üssön meg valaki, az többet nem lát engem...
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!