Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tartják "gáznak", hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják "gáznak", hogy én az érzékenyebb férfiakat szeretem?

Figyelt kérdés

Minap is kinevetett egy barátnőm, mert meséltem páromról, hogy milyen érzékeny tud lenni.

"Jaj össze ne törjön szegényke"

Eddig az összes barátom kedves, csendes, visszahúzódó fiú, férfi volt. És mégis rendre kapom a beszólásokat, volt egy kolléganőm, aki szerint én a "nyomorékokat" szeretem-ő a kopasz, tetovált macsókra bukott, párja verte, de szerinte ez így helyes, mert néha kell egy kis "szenvedély". :O

2010. okt. 27. 14:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Van akinek ez van akinek az ezen nincs semmi meglepő és teljesen természetes dolog.Nem tudom milyen szenvedély az ha verik de hat istenem van akinek ez kell.
2010. okt. 27. 14:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más jelenti a jót, a szépet és a vonzót. A rossz ott kezdődik, ha kineveted a másikat a döntései miatt. Sajnos ilyen a legtöbb ember, ha valaki más, mint ők, azt már gáznak tartják.
2010. okt. 27. 14:33
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

És igen, volt, hogy én mosdattam ki a vérből a kolléganőmet, utána jött a fogadkozás "soha többet, soha többet", aztán meg másnap már várta a srác munka után, mosolyogva, és mintha semmi nem történt volna, barátnőm örvendezett, hogy: Mégis szeret!!!!

Közben mindketten kuncognak páromon, hogy -úristen-takarít, főz....biztosan papucs is. Pedig teljesen magától csinálja ezeket a dolgokat, igényli a rendet.

2010. okt. 27. 14:44
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezek ilyen hulladékok, white trash-nek hívják az angolok az ilyen barmokat-nőre is értettem. Talán nem kéne barátkoznod velük, mert lehúznak. Ja és lenne több ilyen lány, mint te:)
2010. okt. 27. 14:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Mit foglalkozol azzal, mit mondanak mások? ki vesz komolyan ilyen nőt, mint a kolleginád? esze is csak annyi van, mint amennyi foga... az ilyenek meg is érdemlik, h verjék őket.

te pedig légy büszke a párodra. :) az én párom is ilyen érzékenyebb típus.

2010. okt. 27. 14:52
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Utolsónak: igazad van!

2010. okt. 27. 15:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Mert a többség a nyers bunkó tahókra bukik, akinek a kapanyél kilóg a szájából.
2010. okt. 27. 15:24
 8/11 Szása Petrosevics ***** válasza:
Előfordult h rám is mondták papucs vagyok, pedig az h segítek barátnőmnek elmosogatni mert pl ő fözött és tudom mennyit kell azzal is szenvedni mert én is szoktam, szóval én is megkaptam ezekért a dolgokért a beszólásokat, de rájöttem h szerintem csak irigylik h ilyen pasid van, igazából nekik is jól esne ha nem mindent a nőnek kéne otthon csinálnia, hanem ketten együtt, hiszen erről szól az élet.
2010. okt. 27. 15:28
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A mai párkapcsolati követelmények felérnek egy egyetemi szintű felvételiével. Undorító.

Nem gáz, így lenne helyes mindenhol de ez Magyarországon 1% alatt van.

2010. okt. 27. 15:39
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyik véglet sem jó. Az se, ha minden megható filmen elbőgi magát egy pasi, de az se verekszik. Az arany középút a tökéletes. Én is láttam kétszer is sírni a barátomat a 2,5 év alatt, mégsem tartanám puhánynak emiatt. Viszont nem tudnám elviselni, hogy valaki verjen. Egyszer üssön meg valaki, az többet nem lát engem...

21/L

2010. okt. 27. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!