Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tartják "gáznak", hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják "gáznak", hogy én az érzékenyebb férfiakat szeretem?

Figyelt kérdés

Minap is kinevetett egy barátnőm, mert meséltem páromról, hogy milyen érzékeny tud lenni.

"Jaj össze ne törjön szegényke"

Eddig az összes barátom kedves, csendes, visszahúzódó fiú, férfi volt. És mégis rendre kapom a beszólásokat, volt egy kolléganőm, aki szerint én a "nyomorékokat" szeretem-ő a kopasz, tetovált macsókra bukott, párja verte, de szerinte ez így helyes, mert néha kell egy kis "szenvedély". :O

2010. okt. 27. 14:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert éretlenebbek nálad. Te legalább a fejeddel gondolkodsz...
2010. okt. 27. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!