Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A Huszon éves lányok miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Huszon éves lányok miért szeretik a 30+ -os férfiakat?

Figyelt kérdés
Több ismerősöm is van, akik a 30 év feletti férfiakra buknak. Mi vonzza őket ezekhez a pasikhoz?
2011. nov. 5. 09:54
1 2
 1/17 Smartguy86 ***** válasza:
Talán az, hogy azt hiszik, hogy a korukbelieknél egy egyedülálló 30-as érettebb férfi lehet. De mekkorát tévednek...
2011. nov. 5. 09:55
 2/17 kendrazoltan ***** válasza:
Azért, mert tévhitben élnek. Az a helyzet, hogy csak azt látják, hogy a korabeli fiúk zömében milyen éretlenek és hogy csak a bulizás, berúgás, behányás, dugás érdekli őket, ami sajnos nagy arányban igaz is, de persze van jópár kivétel is. Csak az a bökkenő, hogy azt nem veszik észre, hogy ők is ugyanilyenek, csak szeretik azt mutatni kifelé, hogy mennyire érettek és képesek felnőtt fejjel gondolkodni. Hosszabb távon ezt az ember maga is elhiszi, ők is így vannak ezzel, szimplán meggyőzik magukat olyasmiről, ami nem úgy van, azaz a szavaik mögött nincs tartalom. Amúgy pedig lehet mögötte némi apakomplexus is, na meg aztán az is előfordulhat, hogy jobban vonzza őket az, akár egy kapcsolatban, hogy egy más által már kitaposott életútba középen kezdjenek bele, megkímélve magukat a nehéz kezdetektől, ami egy korukbeli mellett várna rájuk...
2011. nov. 5. 10:04
 3/17 anonim ***** válasza:

Én nem kifejezetten hajtok rájuk, de ha egyszer "út közben" kiderül róla, hogy 30 fölött van, nem fogom csak ezért lekoptatni :P

Igaz, én már 26 vagyok.

2011. nov. 5. 10:13
 4/17 anonim ***** válasza:
kendrazoltan válasza a megoldás.
2011. nov. 5. 10:15
 5/17 anonim ***** válasza:
Imponál nekik hogy ezeknek a férfiaknak már van egy kialakult egzisztenciája. Azt hiszik hogy ők érettek egy ilyen kapcsolathoz. Illetve szexuálisan vonzónak tartják őket. De ezek nagy része tévhit. Tényleg az mehet le a fejükben hogy ezzel egy nagyot ugranak társadalmi lépcsőn.
2011. nov. 5. 10:29
 6/17 anonim ***** válasza:

ma 09:55

Jó nagyot tévedsz első,21 éves barátnőm van és jól megvagyunk köszönjük szépen

29/F

2011. nov. 5. 10:40
 7/17 anonim ***** válasza:

"jól megvagyunk köszönjük szépen "

Ideig-óráig... Aztán majd koppansz, mikor szakít veled, hogy Ő még ÉLNI akar.

2011. nov. 5. 10:43
 8/17 anonim ***** válasza:
Nekem 30 évesen 23 éves barátnőm van. Mindketten dolgozunk, diplomások vagyunk. A barátnőm elég vad életet élt mielőtt megismerkedtünk, mindig kereste az igazit és ezért elég sok fiúval volt kapcsolata, szinte mind az ő kora beli volt. Nagy általánosságban az derült ki, hogy ők nem akartak még komoly kapcsolatot, se összeköltözést, se családot, se gyereket semmit. Aztán jöttem én, jött a szerelem és most a közös jövőt építjük. Nem minden huszonéves lány akar harmincas évei közepéig kalandozni, viszont a fiúk nagyobbik része nem nagyon akar korábban megállapodni.
2011. nov. 5. 10:45
 9/17 anonim ***** válasza:

Pontosítok, nem akarnak olyannal jövőt építeni akinek meg nincs meg az egzisztenciája hozzá. Neked már azért biztos volt spórolt pénzed és stabil állásos hozzá. Nem úgy egy huszonévesnek akinek ezért küzdenie kell.

Az a baj hogy a normális pasik nem találnak csajt 20 évesen, mert a normális csajok is csak a 30as pasikra hajtanak. Így sok férfi csak 30 évesen tudnak 20on éves csajokkal összejönni.

2011. nov. 5. 10:56
 10/17 kendrazoltan ***** válasza:
Kivételek mindig vannak, akiknek őszintén mondom, hogy remélem, együtt is maradnak párjaikkal. A másik, pedig, hogy azért egy 30-as férfi bőven minden jellegű erejének tejében van...tehát nem összeférhetetlen a dolog, de hosszabb távon akkor működik jól az ilyen, ha azokban a kritikus időszakokban, amikor egy nőnek "kitágul a világ" (új munkahely, későn kezdett egyetem/főiskola, bármilyen új közeg), akkor tettlegességben is bizonyítja, hogy érett egy FÉRFI-vel való kapcsoltra...
2011. nov. 5. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!