Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem szeretik a házias férfiakat?
Gondolok arra hogy rendmániás vagyok meg hétvégén főzök mosok takarítok vasalok kertészkedek hétközben meg dolgozok mint a gép. De nőnek emiatt még nemkellettem. Miért?
Olyan cink vagyok ezzel?
Van olyan, akinek ilyen az ideális férfi. Csak meg kell találnod a párodat.
Az én kedvesem egy kis konyhatündér, imád főzni (és jól is csinálja). Ha mondjuk emellé még takarítana is, az mondjuk nekem sok lenne... az valahogy "levonna" a férfiasságából. Nem azt mondom, hogy soha ne takarítson ki, be lehet segíteni, de az ne legyen rendszeres... Nem férfias, ennyi.
A kertészkedéssel semmi gond nincs, az egy nagyon jó időtöltés.
Engem nem zavar, csak ha mániákus vagy, szóval azonnal igazítod a lepedőt és ilyenek, attól megőrülök:D Ha pedig én ráérek, akkor csinálom én, jó érzés gondoskodni a páromról. Lehetőleg ne főzz jobban, mint én, vagy főzz jobban, de ne hozd szóba :D
A vasalás a tiéd lehet, én úgyis csak szétégetem a ruhákat.
:)
Szóval volt nő, aki emiatt utasított el? Mióta élsz egyedül?
Elsőre ne hallgass, az csak rinyálni tud itt megállás nélkül.
Nekem tetszene, bár, ha tényleg rendmániás vagy, az elég zavaró lenne. A rendszerető az még jó, de ha mániákusan pakolászol, és ne adj isten, még agresszív is leszel tőle, az nem jó.
Szerintem ez nem ok arra, hogy ne kellj senkinek.
De egy nő szereti, ha ő főzhet, moshat, takaríthat.
Egy kapcsolatban ez a nő dolga.
Szerintem, inkább csak túlzásba viszed. Ha ismerkedsz, ezt ne hozd szóba, ha összejöttetek, úgyis észreveszi, de akkor meg lehetne hétvégén ez a közös dolgotok:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!