Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők miért nem szeretik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem szeretik a házias férfiakat?

Figyelt kérdés

Gondolok arra hogy rendmániás vagyok meg hétvégén főzök mosok takarítok vasalok kertészkedek hétközben meg dolgozok mint a gép. De nőnek emiatt még nemkellettem. Miért?

Olyan cink vagyok ezzel?

2011. máj. 29. 12:47
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Mert a nőknek ez nem számít, csak h h nézel ki és mennyi pénzed van.
2011. máj. 29. 12:50
 2/9 anonim ***** válasza:

Van olyan, akinek ilyen az ideális férfi. Csak meg kell találnod a párodat.

Az én kedvesem egy kis konyhatündér, imád főzni (és jól is csinálja). Ha mondjuk emellé még takarítana is, az mondjuk nekem sok lenne... az valahogy "levonna" a férfiasságából. Nem azt mondom, hogy soha ne takarítson ki, be lehet segíteni, de az ne legyen rendszeres... Nem férfias, ennyi.

A kertészkedéssel semmi gond nincs, az egy nagyon jó időtöltés.

2011. máj. 29. 12:51
 3/9 anonim ***** válasza:
De egyébként, ha egyedül élsz, akkor teljesen normális, hogy takarítasz... különben megenne a kosz :D
2011. máj. 29. 12:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát én csak pár év múlva fogok itt tartani, de nekem biztos tetszene ha házias uram van, és ha kikelek az ágyból már reggelivel vár:)) De azért annak már nem örülnék, ha nem birnám kivenni a részem a háztartásból:D
2011. máj. 29. 13:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar, csak ha mániákus vagy, szóval azonnal igazítod a lepedőt és ilyenek, attól megőrülök:D Ha pedig én ráérek, akkor csinálom én, jó érzés gondoskodni a páromról. Lehetőleg ne főzz jobban, mint én, vagy főzz jobban, de ne hozd szóba :D

A vasalás a tiéd lehet, én úgyis csak szétégetem a ruhákat.

:)

Szóval volt nő, aki emiatt utasított el? Mióta élsz egyedül?

2011. máj. 29. 13:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Elsőre ne hallgass, az csak rinyálni tud itt megállás nélkül.

Nekem tetszene, bár, ha tényleg rendmániás vagy, az elég zavaró lenne. A rendszerető az még jó, de ha mániákusan pakolászol, és ne adj isten, még agresszív is leszel tőle, az nem jó.

2011. máj. 29. 13:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Az elsőre tényleg ne hallgass, szerintem azért jár a gyk-ra, hogy ezt minden kérdéshez beírja.
2011. máj. 29. 13:47
 8/9 anonim ***** válasza:
EMIATT nem fogsz kelleni egy nőnek :D Nem ez a lényeg egy pasiba hanem a személyisége :) Hogy a nővel hogy bánik. Kit érdekel mit csinál szabadidejébe XD
2011. máj. 29. 14:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem ok arra, hogy ne kellj senkinek.

De egy nő szereti, ha ő főzhet, moshat, takaríthat.

Egy kapcsolatban ez a nő dolga.

Szerintem, inkább csak túlzásba viszed. Ha ismerkedsz, ezt ne hozd szóba, ha összejöttetek, úgyis észreveszi, de akkor meg lehetne hétvégén ez a közös dolgotok:-)

2011. máj. 29. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!