Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők nem szeretik a túlsúlyos férfiakat?
Figyelt kérdés
Volt egy lány akit nagyon szerettem, de amikor randira hívtam akkor arra hivatkozott, hogy kövér vagyok, ezért nem illünk össze. Persze így nem is lett belőle semmi, de azóta sem volt kapcsolatom. Kérlek segítsetek. 17/F2010. márc. 15. 10:53
1/21 anonim válasza:
Amiért fordítva sem nagyon, persze kivételek mindig vannak.
2/21 anonim válasza:
Mit jelent számodra ,hogy túlsúlyos? Nekem sem tetszik,ha mondjuk 175/140... Viszont vannak lányok akik szeretik. Nekem bejön egy kis pocak.
3/21 anonim válasza:
Sokan párhuzamot vonnak a testsúly és az egészséges életvitel között. Ez gyakran igaz is, de itt is vannak kivételek. Fel a fejjel!
4/21 anonim válasza:
Én úgy vagyok ezzel, ha én veszem a fáradtságot, hogy karbantartom a testemet, akkor a férfi is tegye azt.
5/21 anonim válasza:
Hát tudod ez fordítva is így van. Ha zavar, akkor meg tegyél ellene valamit, pl. ne egyél annyi szénhidrátot és menj el mozogni, futni, vagy kondiba, és ha majd látod az eredményt, az önbizalmad is nőni fog. :)
6/21 anonim válasza:
Miért a férfiak szeretik a kövér nőket?: ) Sztem nem a lányokkal van a baj, hanem te fogyj le..
7/21 anonim válasza:
Mindenkinek más tetszik. Amúgy én úgy vagyok vele, hogy aki egészségtelenül túlsúlyos, az elég sok betegséget is magára ránt a túlsúly szövődményeként, és ha mondjuk kapásból már az én családomban is van erre hajlam (sajnos van, bár én pont kimaradtam), nem biztos, hogy szeretném, ha a másik oldalról is lenne, és a gyerekem esetleg halmozottan örökölné. Egy kis pocaktól nem riadok vissza, sőt, kifejezetten tetszik (na nem a sörhas), a túlzott túlsúly viszont már elgondolkodtat, és a csont és bőr is csúnya.
8/21 anonim válasza:
én magas vékony pasi vagyok. párom alacsony kövér csaj, utolsó mérése alapján 180 kg (!)
láttam már forditotját is. a csajbol kinéztem vagy 50 kilót,(formás, nem túl magas), mig a párja magas, és eléggé mackós jó nagy darab ember (nem kigyúrt alkat) volt. ez duma ez a nem illünk össze, megy a mit szolnának az emberek.
9/21 anonim válasza:
Jogos az egyik válaszoló kérdése,illetve felvetése: a fiúk sem szeretik a kövér lányokat. Mellesleg a túlsúly nem előny,benne is van a nevében "TÚLsúly". Ez olyan,mintha valakit azért szeretnél,mert pattanásos.Jó bocs,durva az összehasonlítás de remélem érted.Tegyél az egészségedért.
10/21 anonim válasza:
11:07 - Nem félsz attól, hogy a barátnőd fiatalon meg fog halni? Egy rakás betegséget tudnék sorolni, ami az ő túlsúlyánál már életveszélyes és elő is jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!