Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már túlsúlyos barátod/barátnőd?
a test is fontos de az arc fontosabb.. (pl nekem babaarc a gyengém *.*)
bár én nem járnék ducival az az igazság :$ :)
16/L
Egyszer egy korábbi barátnőm a kapcsolat alatt meghízott kicsit. Nem vészesen és nem is emiatt szakítottunk.
Szexuálisan nem vonzanak a kövér nők, tehát bele nem szeretnék egy dagi csajba, de az ismerősök, haverok között van ilyen, de engem semmiben nem zavar, hogy erősen túlsúlyos. Tehát barátként miért ne fogadnám el.
egy egészséges mértékű pocak még elmegy, mert így magam sem érzem feszélyezve és nem akarok görcsösen "tökéletesen" kinézni (ami nem is egészséges)
viszont azért legyen benne az hogy ne hanyagolja el magát, tehát ha szeret is enni (ami jó dolog :)) kompenzálja sporttal. úgy is a közös sport összehoz ;)
Kövérrel soha.
Nekem 5 kiló plusz még belefér, az olyan hogy bármikor fel vagy le szaladat, de 10-15 vagy akár 20 már nem.
Magam is sportolok, fontos az egészség, amibe a túlsúly már nem fér bele.
Attól függ, mi számít túlsúlynak. Olyan barátom már volt, akinek az ideálisnál több volt a súlya, volt némi pocakja, de azért nem az a kategória, akire azt mondanám, hogy dagadt. Sőt, vele jártam a legtovább, 3 évig.
A kimondottan kövér férfiak egyszerűen nem vonzanak (nálam a kövér kb. onnan kezdődik, ahogy Jack Black kinéz), így nem valószínű, hogy tudnék egy ilyen férfira hódító férfiként tekinteni. Barátként minden további nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!