Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők nem szeretik a túlsúlyos
férfiakat?
Hát attól függ, mekkora az a túlsúly. Ha nagyon sok, akkor persze, hogy nem tetszik. Nem mintha a fiúk annyira szeretnék a kövér, túlsúlyos lányokat. Persze, ha szerelmes vagyok, akkor nem kilófüggő a dolog, de első ránézésre igenis a külső a döntő...
2010. márc. 15. 11:09
Azért amiért mi sem szeretjük a kövér nőket:)Amugy szerintem ez nem feltétlen indok, hogy kövér vagy. Jó lehet, hogy a csajszi aki tetszett az még nagyon éretlen volt.De ne csüggedj.menj csajozni, hidd el lesz akit nem érdekel h picit túl súlyos vagy.És ha téged nem zavar akkor mással ne törődj, ha meg zavar akkor irány az edzőterem :)Engem már azért is szóltak le, hogy tul edzett vagyok!és ami szerintem rosszabb mivel ezért már jó ideje küzdök és azt szólják le...:D
üdv
remélem segítettem 18F
2010. márc. 15. 11:10
Pasik sem szeretik a kövér nőket :P
Enyhe túlsúllyal redelkező nőknek talán annyiban van előnye az enyhén túlsúlyos pasikkal szemben, hogy őket sokan formásnak, nőiesnek találják, a női testben alapból több a zsírszövet. Egy pasi meg ne növesszen már magának =D De igazán kövér nőt se akar magának szerintem senki.
2010. márc. 15. 11:15
az hogy a külső nem számít, a ronda emberek találták ki, ezáltal nem is igaz. ez van.
2010. márc. 15. 11:20
11:09 nemrég volt egy csomó vizsgálaton, (mielött gyomorgyürüt tesznek bele) és azt mondták neki az orvosok, hogy hihetetlenül rendben van mindene redménye. a késöbbi gondok miatt (amik nem is kis gondok akár) azonban mindenképp szüksége van egy jó kis fogyásra. eddig talán jó úton halad. pár hete van bent a gyürü, és könnyebben lépcsőzik pl.
2010. márc. 15. 11:26
11:15 igazán kövér nőt se akar magának szerintem senki.
én senki vagyok. Nemrég láttam egy csajt. szerintem kinézem belőle a 200kt. jó magas vatag combokkal és hatalmas nagy fenékkel. ha nem volna párom, öt választanám.
2010. márc. 15. 11:31
11:26 - Valószínűleg azért van (még) rendben, mert még időben ment. De le kell fogynia. Az élete múlhat rajta. A kóros túlsúly legalább olyan veszélyes, mint a kóros soványság, és csak akkor lehet megtartani az egészséget, ha időben keresi az ember a megoldást. A főnököm - jó főnök, de - nagyon túlsúlyos, nem tudom, hány kiló, de egyértelmű, és cukros, 2 lánya hasonló paraméterekkel rendelkezik, és ennek ellenére nem figyelnek oda az evésre, és nem mozognak. Nos, egy kis koleszterinprobléma, egy kis szívprobléma, egy kis vakság-veszély... Úgyhogy a barátnődnek kívánom, hogy sikerüljön neki, még most fiatalon. Ez nem csak esztétikai kérdés, hanem hosszú távon egészségügyi is.
2010. márc. 15. 11:36
Kérdező, miért nem fogyókúrázol? én 98 kiló voltam 2 évvel ezelőtt, egy lány sem állt szóba velem, meguntam, elkezdtem fogyózni, gyúrni, most 81 kiló vagyok és izmos. Nem viccelek, tapadnak rám a csajok... szóval fogyózz, eddz, stb. Hidd el megéri, egyszerűbb mint siránkozni! 24F
2010. márc. 15. 11:37
sztem mindenkinek joga van eldöntenie h tetszik-e neki a kövérség, vagy nem.
bevallom nekem sem tetszik, mert egyszerűen nem szexi, nem férfias
2010. márc. 15. 12:05
Kérdező, te összejönnél egy veled egy súlyú, kövér lánnyal?
2010. márc. 15. 12:08
Kapcsolódó kérdések: