Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a nők nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nők nem szeretik a túlsúlyos férfiakat?

Figyelt kérdés
Volt egy lány akit nagyon szerettem, de amikor randira hívtam akkor arra hivatkozott, hogy kövér vagyok, ezért nem illünk össze. Persze így nem is lett belőle semmi, de azóta sem volt kapcsolatom. Kérlek segítsetek. 17/F
2010. márc. 15. 10:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hát attól függ, mekkora az a túlsúly. Ha nagyon sok, akkor persze, hogy nem tetszik. Nem mintha a fiúk annyira szeretnék a kövér, túlsúlyos lányokat. Persze, ha szerelmes vagyok, akkor nem kilófüggő a dolog, de első ránézésre igenis a külső a döntő...
2010. márc. 15. 11:09
 12/21 anonim ***** válasza:

Azért amiért mi sem szeretjük a kövér nőket:)Amugy szerintem ez nem feltétlen indok, hogy kövér vagy. Jó lehet, hogy a csajszi aki tetszett az még nagyon éretlen volt.De ne csüggedj.menj csajozni, hidd el lesz akit nem érdekel h picit túl súlyos vagy.És ha téged nem zavar akkor mással ne törődj, ha meg zavar akkor irány az edzőterem :)Engem már azért is szóltak le, hogy tul edzett vagyok!és ami szerintem rosszabb mivel ezért már jó ideje küzdök és azt szólják le...:D

üdv

remélem segítettem 18F

2010. márc. 15. 11:10
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Pasik sem szeretik a kövér nőket :P

Enyhe túlsúllyal redelkező nőknek talán annyiban van előnye az enyhén túlsúlyos pasikkal szemben, hogy őket sokan formásnak, nőiesnek találják, a női testben alapból több a zsírszövet. Egy pasi meg ne növesszen már magának =D De igazán kövér nőt se akar magának szerintem senki.

2010. márc. 15. 11:15
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
az hogy a külső nem számít, a ronda emberek találták ki, ezáltal nem is igaz. ez van.
2010. márc. 15. 11:20
 15/21 anonim ***** válasza:
11:09 nemrég volt egy csomó vizsgálaton, (mielött gyomorgyürüt tesznek bele) és azt mondták neki az orvosok, hogy hihetetlenül rendben van mindene redménye. a késöbbi gondok miatt (amik nem is kis gondok akár) azonban mindenképp szüksége van egy jó kis fogyásra. eddig talán jó úton halad. pár hete van bent a gyürü, és könnyebben lépcsőzik pl.
2010. márc. 15. 11:26
 16/21 anonim ***** válasza:

11:15 igazán kövér nőt se akar magának szerintem senki.

én senki vagyok. Nemrég láttam egy csajt. szerintem kinézem belőle a 200kt. jó magas vatag combokkal és hatalmas nagy fenékkel. ha nem volna párom, öt választanám.

2010. márc. 15. 11:31
 17/21 anonim ***** válasza:
11:26 - Valószínűleg azért van (még) rendben, mert még időben ment. De le kell fogynia. Az élete múlhat rajta. A kóros túlsúly legalább olyan veszélyes, mint a kóros soványság, és csak akkor lehet megtartani az egészséget, ha időben keresi az ember a megoldást. A főnököm - jó főnök, de - nagyon túlsúlyos, nem tudom, hány kiló, de egyértelmű, és cukros, 2 lánya hasonló paraméterekkel rendelkezik, és ennek ellenére nem figyelnek oda az evésre, és nem mozognak. Nos, egy kis koleszterinprobléma, egy kis szívprobléma, egy kis vakság-veszély... Úgyhogy a barátnődnek kívánom, hogy sikerüljön neki, még most fiatalon. Ez nem csak esztétikai kérdés, hanem hosszú távon egészségügyi is.
2010. márc. 15. 11:36
 18/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, miért nem fogyókúrázol? én 98 kiló voltam 2 évvel ezelőtt, egy lány sem állt szóba velem, meguntam, elkezdtem fogyózni, gyúrni, most 81 kiló vagyok és izmos. Nem viccelek, tapadnak rám a csajok... szóval fogyózz, eddz, stb. Hidd el megéri, egyszerűbb mint siránkozni! 24F
2010. márc. 15. 11:37
 19/21 anonim ***** válasza:

sztem mindenkinek joga van eldöntenie h tetszik-e neki a kövérség, vagy nem.

bevallom nekem sem tetszik, mert egyszerűen nem szexi, nem férfias

2010. márc. 15. 12:05
 20/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, te összejönnél egy veled egy súlyú, kövér lánnyal?
2010. márc. 15. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!