Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért tartják gáznak?
Néha ki szoktam verni a farkam a buszon. Amikor ezt elmondtam vkinek, azt mondta h elég gáz. De miért?
19/F
Nem gáz amit csinálsz, de az lehet, hogy ha egyszer meglátlak így a buszon, beleszarok a szádba és utána megkérdezem én is itt, hogy nem gáz szerintetek, ha beleszartam egy a buszon ülő 19 éves rejszoló hülye gyerek szájába?
Szerintem ezt kevesebben fogják gáznak találni.
"ha egyszer meglátlak így a buszon, beleszarok a szádba "
kevés vagy te hozzám kicsirigó :D
Szánalmas vagy!!! :D :D :D
Ezt csak vicc ugye????
Csak gratulálni tudok a fejlett morális érzékedhez, a szocializáltságodhoz és a jól nevelt, igazán úriemberhez méltó értékrendedhez.
De kár, hogy nem járok buszon, mert ha meglátnálak bizisten felvenném videóra és feltenném a youtube-ra, de úgy, hogy az élveteg pofid is látszódjék. A linket meg elküldeném az összes ismerősödnek, rokonodnak. Gondolom elismerően meggratulálna mindenki.
ne verd a buszon!!!
hülye vagy!! (már bocs)
engem egyszer buszmegaállóba betalált egy ilyen ott kezdte el verni mellettem 12 éves voltam...nem volt para felálltam és arrébb mentem de soha nem fogom elfelejteni
szal ne csináld!!!!
men orvoshoz!!!!
Ha ez igaz egyáltalán, mekkora őrültség! Ahelyrtt, hogy otthon, megfelelő környezetben csinálná, a buszon veri ki! Szerintem ez a kérdés kamu, a kérdező meg jól szóra-
kozik rajtunk! A buszon! Ilyen marhaságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!