Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért ítélitek el a melegeket?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélitek el a melegeket?

Figyelt kérdés
Kifejezetten azokkal szeretném most civilizált ember módjára megbeszélni ezt a témát, akik homofóbok és hajlandóak velem normális hangnemben megbeszélni ezt a dolgot. :-)
2011. márc. 28. 10:39
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

Ja

drága Földanyád azt szereti, ha az emberek ellepik az eégsz Füédet, 20 év alatt fél milliárdnyit szaporodva

Kereszténységgel mint okkal egyetértek. Meg az emberek nehezen viselnek el olyan dolgokat amik elrtérnek a tömegigénytől. Bár mondjuk tudod magad ehhez szoktatni. Ott volt a fiúk a klubból. Az első alkalommal még kényelmetlenül éreztem magam, később már nem zavart. Na most jönnek a bitemberkék. akkor már biztos tetszik is. on/off

Hát nem. max nem tartod anynira furának. Ehyébként tőlem aztán mindenki ott vonulhgat fel, ahol akar, abba öltözik amit akar, úgy riszálja magát ehogy akarja, tőlem még nudista felvonulás is lehet, vagy ezer szeretkező pár egyszerre. max nem megyek ki megbámulni. pláne nem hörögni. ha valami hidegen hagy minek nézzem. ha nem ezt tenném ülhetnék repülőn egész nap, hogy mindig ott legyek mindenhol :)

Örökbefogadás: én támogatom. jobb két apu, két anyu, mint két alkoholista, vagy csak anyu (mert uyge nem egy válás van kishazánkban) persze egy probléma lenne itthon: a többi kölök, akikbe minimális toleranciát sem neveltek bele a szülei. mert az intoleráns gondolkodást a szülő plámntálja bele a gyerekbe, a gyerek egy tiszta könyv, ő csak kiváncsi a világra. no meg egy a kölkök egyébként is szemetek, simán gunyolódnak szemüvegen, akármin, tehát a mai magyar társadalom (mondhatnám balkáni) még nem érett a két apura

de pl. skandináviában simán

2011. ápr. 2. 15:19
 42/48 anonim ***** válasza:

Nekem eszembe se jutna elítélni őket:) Dehogyis.

Összesen 3 meleg ismerősöm van. Nagymamán varrónő, szóval...vannak a környezetemben.

Mind a hárman elképesztően kedvesek, ápoltak, igényesek.

És amit a tvből látok róluk...az alapján is csak jót tudok mondani. Amíg nem jár felvonulásokra, normálisan öltözködik(tehát azért megmarad férfinak)addig én nem ítélem el. Az adoptálással nincs semmi baj, bár van benne igazság, hogy a gyereknek kell anya.

13/L

2011. ápr. 2. 15:21
 43/48 anonim ***** válasza:
terjesztik a sok nemi betegséget, másik meg hogy egyre több van belőle,végén oda jukadunk ki hogy nem lesznek gyerekek.és amúgy is undoritó.
2011. ápr. 2. 15:52
 44/48 anonim ***** válasza:

1. Terjesztik a sok nemi betegséget: Ha nem szexelsz velük, nem lesz bajod. Amúgy egy normális óvszer itt is megvéd. Probléma?

2. Másik meg hogy egyre több van belőle: Hülyeség. Maximum egyre inkább szem előtt vannak, és nem kell "normálisnak" tetteniük magukat.

3. Végén oda jukadunk ki hogy nem lesznek gyerekek: Tanulj meg magyarul írni. Amúgy meg ez is baromság. A párzással szaporodó, fejlettebb állatfajták között is van homoszexualitás, mégsem halt ki még ettől semelyik faj sem.

4. És amúgy is undoritó: Te meg sötét, mind az éjszaka. Ja, és tanulj meg magyarul írni.

2011. ápr. 2. 16:14
 45/48 anonim ***** válasza:

miért kell a másikat kioktatni?

megkérdezték, elmondta a véleményét

tartsuk már tiszteletben

2011. ápr. 2. 16:32
 46/48 anonim ***** válasza:
Csak reagáltam. A stílusról meg annyit, hogy amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Amúgy "tiszteletben tartom" a véleményét (tőlem bárki lehet hülye), de én is leírom a magamét, amit más is "tiszteletben tarthat" (tőlem bárki nézhet hülyének, zavarni különösebben nem fog ;) ).
2011. ápr. 2. 17:31
 47/48 anonim ***** válasza:
Hát, annyian írtatok, hogy ehhez már küklönösebb újdonságot nem tudok hozzátenni. Viszont a maradjon férfi részen azért elgondolkodtam, hogy ha valóban van aktív és passzív fél, akkor egy olyan ember aki a passzív, hogy érezheti magát férfinek? Még az aktív félt értem nagyjából.
2011. ápr. 2. 17:51
 48/48 anonim ***** válasza:
Én ne haragudjatok meg, hogy ezt mondom, de az örökbefogadással nem tudok egyetérteni. Rendben van, hogy az a gyerek nem lesz meleg, de akárki mondhat akármit, egy gyereknek apára és anyára van szüksége. A természet úgy találta ki, hogy férfinek és nőnek a szerelméből születik a gyerek. Nekem az ég világon semmi gondom a melegekkel, engem nem zavarnak, akik normálisak és őket is cseszegetik, na őket pedig nagyon sajnálom, hogy a felvonulók miatt el kell viselniük, hogy egy kalap alá veszik őket, viszont az adoptálással sosem fogok egyet érteni, mert természetellenes a gyerekre nézve.
2011. ápr. 2. 18:15
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!