Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélitek el a melegeket?
Ja
drága Földanyád azt szereti, ha az emberek ellepik az eégsz Füédet, 20 év alatt fél milliárdnyit szaporodva
Kereszténységgel mint okkal egyetértek. Meg az emberek nehezen viselnek el olyan dolgokat amik elrtérnek a tömegigénytől. Bár mondjuk tudod magad ehhez szoktatni. Ott volt a fiúk a klubból. Az első alkalommal még kényelmetlenül éreztem magam, később már nem zavart. Na most jönnek a bitemberkék. akkor már biztos tetszik is. on/off
Hát nem. max nem tartod anynira furának. Ehyébként tőlem aztán mindenki ott vonulhgat fel, ahol akar, abba öltözik amit akar, úgy riszálja magát ehogy akarja, tőlem még nudista felvonulás is lehet, vagy ezer szeretkező pár egyszerre. max nem megyek ki megbámulni. pláne nem hörögni. ha valami hidegen hagy minek nézzem. ha nem ezt tenném ülhetnék repülőn egész nap, hogy mindig ott legyek mindenhol :)
Örökbefogadás: én támogatom. jobb két apu, két anyu, mint két alkoholista, vagy csak anyu (mert uyge nem egy válás van kishazánkban) persze egy probléma lenne itthon: a többi kölök, akikbe minimális toleranciát sem neveltek bele a szülei. mert az intoleráns gondolkodást a szülő plámntálja bele a gyerekbe, a gyerek egy tiszta könyv, ő csak kiváncsi a világra. no meg egy a kölkök egyébként is szemetek, simán gunyolódnak szemüvegen, akármin, tehát a mai magyar társadalom (mondhatnám balkáni) még nem érett a két apura
de pl. skandináviában simán
Nekem eszembe se jutna elítélni őket:) Dehogyis.
Összesen 3 meleg ismerősöm van. Nagymamán varrónő, szóval...vannak a környezetemben.
Mind a hárman elképesztően kedvesek, ápoltak, igényesek.
És amit a tvből látok róluk...az alapján is csak jót tudok mondani. Amíg nem jár felvonulásokra, normálisan öltözködik(tehát azért megmarad férfinak)addig én nem ítélem el. Az adoptálással nincs semmi baj, bár van benne igazság, hogy a gyereknek kell anya.
13/L
1. Terjesztik a sok nemi betegséget: Ha nem szexelsz velük, nem lesz bajod. Amúgy egy normális óvszer itt is megvéd. Probléma?
2. Másik meg hogy egyre több van belőle: Hülyeség. Maximum egyre inkább szem előtt vannak, és nem kell "normálisnak" tetteniük magukat.
3. Végén oda jukadunk ki hogy nem lesznek gyerekek: Tanulj meg magyarul írni. Amúgy meg ez is baromság. A párzással szaporodó, fejlettebb állatfajták között is van homoszexualitás, mégsem halt ki még ettől semelyik faj sem.
4. És amúgy is undoritó: Te meg sötét, mind az éjszaka. Ja, és tanulj meg magyarul írni.
miért kell a másikat kioktatni?
megkérdezték, elmondta a véleményét
tartsuk már tiszteletben
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!