Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért ítélitek el a melegeket?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélitek el a melegeket?

Figyelt kérdés
Kifejezetten azokkal szeretném most civilizált ember módjára megbeszélni ezt a témát, akik homofóbok és hajlandóak velem normális hangnemben megbeszélni ezt a dolgot. :-)
2011. márc. 28. 10:39
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
42%

"Nem kérkednének vele, nem vonulgatnának fel, közerkölcsöt sértő ruhákban, főutakon, stb. "

Ne haragudj, de az év 365 napjában heterófelvonulás van. Andalgó párok a parkban, diszkóban "közerköcsöt sértően" vonagló párocskák, anyu-apu babakocsival, a romantikus filmek 90%a...

A melegfelvonuláson az emberek jó része utcai ruhában van, visszafogottan kézenfogva sétál a párjával. A ruhák amikről beszélsz szerintem még mindig többet takarnak mint a fehérnemű reklámok amikkel ki van tapétázva a város.

"Senkinek semmi köze hozzá, hogy kinek milyen a szexuális beállítottsága."

Ez nem egy olyan dolog amit könnyű titkolni. Lehet hogy nem veszed észre de te is nap mint nap "reklámozod" a heteróságodat. Kb. olyan mintha el kéne játszanod, elhitetni a környezeteddel, hogy meleg vagy. Menne?

2011. márc. 28. 11:32
 12/48 anonim ***** válasza:

Én még a melegek örökbefogadási igényük miatt szoktam szörnyen felháborodni!

Pl: Ha kapnának egy heteronak született fiú gyereket és két faszi nevelné fel látná élete során ahogy csókólgatják egymást meg miegymást csinálnak még. Milyen degenerált értékren alakulna ki benne? Biztos nem lehetne normális felnőtt belőle. Belőle is biztos homi válna persze a homi szüleinek ez lenne a normális.

2011. márc. 28. 11:37
 13/48 A kérdező kommentje:

De nem kell külön még fel is vonulni....

Ugy látom te azok közé a melegek közé tartozol akinek nem elég ha a közvetlen környezete elfogadja, hanem elvárod hogy az utcán kézenfogva mehess meg smárolhass a pároddal...

ez nem az utcára valo...

mert akár tetszik akár nem heterónak lenni normális és nem melegnek, szóval ne légy elégedetlen és elégedj meg azzal hogyha a négy fal között és a barátaid meg a családod körében önmagad lehetsz..

ez miért nem elég?

nem is értem...

2011. márc. 28. 11:37
 14/48 A kérdező kommentje:

Az örökbefogadással kapcsolatban...

Ez nagoyn hülye felfogás, hogy az emberek azért nem akarják engedni az örökbefogadást a melegeknek mert félnek hogy a gyerek is meleg lesz...

Látod alig van még olyan gyerek a világban akiket melegek nevelnek mégis a nagy részük heteró és hiába heterók a szülők, mégis hány meleg ember jön a vuilágra nap mint nap...

szóval nem ezen mulik hogy valaki meleg lesz-e, ez vele született dolog. Én hetero családban nevelkedtem mégis meleg lettem..

pedig senki sem arra nevelt hogy meleg legyek...

szóval ez egy hülye felfogás...

Arról nem beszélve, hogy például japánban vannak olyan mesekönyvek, amelyben 2 királyfi szerelméről szól a mese, mégsem lesz meleg a kisfiú vagy kislány, legalábbis nem ettől lesz meleg...

Ettől csak kialakul benne a tolerancia a melegek iránt, mert arra nevelik, hogy fogadja el hogy van ilyen.

nekem 14 éves koromig fogalmam sem volt arrol milyen melegnek lenni, mégis a fiukat néztem meg kezdettől fogva...

Szóval ezt kéne megérteni, hogy nem attól lesz valaki meleg vagy heteró hogy heteról vagy melgek nevelik-e fel...

2011. márc. 28. 11:42
 15/48 anonim ***** válasza:

Nekem mindaddig nincs bajom a melegekkel amíg ki nem találták, hogy házasságot akarnak kötni és gyereket adoptálni. Ha valaki meleg oké csinálja, de diszkréten ne úgy mászkáljon az utcán, hogy feltűnési viszketegsége van,ha úgy csinál akkor ne is csodálkozzon ha megutálják vagy kinézik.

Ha meg házasságról van szó akkor az egy életre szóló, örök kötelék férfi és nő között. A gyerekvállalásról a véleményem pedig, hogy két férfi nem tud felnevelni egy gyereket egy gyereknek anya kell. Igaz sokan vannak akik anya nélkül nőttek fel, de ők kicsit zárkózottabb emberek, és utolsó sorban gondoljunk arra is, hogy ha a gyerek majd iskolába jár stb... milyen cikizésen kell végigmennie majd mert a "szülei" melegek, sok a homofób akik egyáltalán már azért megvetik a melegeket mert melegek. Úgy gondolom amíg ezeknek a normáknak a kereteit nem lépik túl nincs miért utálni őket.

2011. márc. 28. 11:48
 16/48 A kérdező kommentje:

Na ez is helytelen...

mint már említettem az előbb nem attól lesz meleg valaki hogy heterok vagy melegek neveleik e fel..

Arra meg hogy ezt a gyereket cikizni fogják, erről azok a szülők tehetnek akik nem tanítják meg a gyerekeknek hogy van iylen is és nem szabad kigúnyolni őket. szóval erről nem a melegtket tehetnek hogy cikizik őket...

pont jó példa erre amit írtam..

Japánban arra nelevilk a heterók is a gyerekeiket hogy van ilyen és fogadják ezt el.. lásd a már említett 2 királyfiról szoló mesekönyv...

japánban nincsenek is ilyen cikizős gondok pont ezért...

A magyar társadalmoból pedig hiányzik a toleranciára nevelés...

erről pedig nem a melegek tehetnek.

2011. márc. 28. 11:55
 17/48 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom én leszbikus lány vagyok,és ugye mindenki azt mondja h sokkal jobban elfogadják mint a melegeket,de én nem ezt tapasztalatom,jó lehet mi hibánk h mi nem smárolunk mások előtt meg nem mutogatjuk magunkat,de utálom amikor tényleg csak megölelem barátnőm, és már megbámulnak.

úgy döntöttünk h mi tiszteletben tartjuk mások véleményét, nézőpontját,nem kell ezt mindenkinek elfogadnia,mert mindenkit másképp neveltek másképp áll ehhez a dologhoz,de így k*rvára nehéz:/ és egyáltalán nem értem miért kell azt hangoztatni h ez így meg úgy menő...aki tényleg az,pl én is nem is egyszer gondoltam bele h milyen jó lenne ha a fiukat szeretném ,mennyivel könnyebb lenne minden...de nem megy és én nem várom h fogadják el,de ne az legyen már az emberekben h ez fuudejóó:/és elvileg én még "könnyebb helyzetben vagyok"ami igaz is ha az emberek véleményét nézzük.

19/L

2011. márc. 28. 11:55
 18/48 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, hogy a melegek tehetnek róla de a mondandómban azt akartam kiemelni, hogy a gyerek is érezni fogja, hogy valami nincs rendben ez kb olyan mint akinek elváltak a szülei annak rossz látni, hogy többieknél minden rendben. Egy anyuka egy nő kell egy gyereknek ahhoz, hogy normális felnőtté váljon. A gyerekvállalást nem engedném meg a melegeknek és a házasságot se. Párkapcsolatban éljenek oké stb... csak az a baj, hogy ha összeházasodhatnak akkor még jobban kérkednek vele az "olyan" melegek akiknek feltűnési viszketegsége van. Melegek toleranciát akartak okés rendben de egy bizonyos határt azért ne lépjenek át. Szerintem.
2011. márc. 28. 12:00
 19/48 anonim ***** válasza:

Azért ítélik el őket, mert nem normális amit csinálnak, amit éreznek. Eltér a normális gondolkodástól. A melegeknek általában (nem vagyok orvos, de) a szexuális beállítottságuk el van romolva, és a legtöbb embert undorral tölt el, ha meglát pl két csókolózó fiút.

Nekem pl nincs bajom a melegekkel, ha pl meglátok kézen fogva sétálni 2 fiút, vagy két lányt az nem zavar, de ha pl egymásnak esnek az utcán, az felháborítana. Igazából engem az is zavar, ha két hetero csókolózik a buszon úgy, ahogy inkább az ágyban kéne...

2011. márc. 28. 12:01
 20/48 anonim ***** válasza:

Utolsónak: Általában a leszbikusokat nem azért bámulják meg (főleg a férfiak), mert visszataszítónak találják.

A kérdezővel ezek szerint egyetértünk.

A felvonulgatós barátunknak pedig: Igen, elítélem a kis 15-17 éves diszkós majdnemhogy exhibicionistákat is. Nekik sem kell kivinni az utcára az életüket.

2011. márc. 28. 12:03
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!