Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért ítélitek el a melegeket?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélitek el a melegeket?

Figyelt kérdés
Kifejezetten azokkal szeretném most civilizált ember módjára megbeszélni ezt a témát, akik homofóbok és hajlandóak velem normális hangnemben megbeszélni ezt a dolgot. :-)
2011. márc. 28. 10:39
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

"...felvunulni viszont akkor sem kell szerintem, mert azzal társadalmi elfogadást soha nem fogunk elérni"

Még mindig nem érted a lényeget. A jobboldal pár évvel ezelőtt politikai fogásként használta fel a felvonulást, és emiatt sok meleg idegenkedik tőle.

Ennek pont az lenne a célja, hogy az emberek face-to-face találkozzanak melegekkel. Hogy lássák, hogy nem vagyunk ufók, a pocakos bankártól a széttaposott tornacipős egyetemistáig bárki lehet meleg, azok is átlag magyar polgárok, nem valami külső ellenség vagy mittudomén.

Csak ugye hétköznap nem tűnik fel, hiszen senki nem rohangál gigantikus szivárványszínű nyíllal a feje fölött, hogy "na ő itt a bu zi kéremszépen".

Attól, hogy volt egykét sügér aki nekiállt provokálni (Bibliás hülyegyerek pl) attól még nem rossz az egész rendezvény úgy ahogy van. Mindenkinek el vannak takarva az intim testrészei, semmivel többet nem "lát a gyerek" mint a strandon vagy a fehérnemű plakátokon.

2011. márc. 29. 01:32
 32/48 A kérdező kommentje:

Továbbra is azt valom, hogy ruhában kéne felvonulni, nem fehérneműben vagy alsóban..

az nem az utcára valo...

nem értem miért kell még le is vetkőzni, ha már felvonulunk.

Ha ruhában vonulna fel minden meleg ezen a felvonuláson, akkor az emberekből sem váltalna ki iylen indulatokat...

2011. márc. 29. 11:48
 33/48 anonim válasza:

Eddig nagyon elfogult voltam a melegekkel szemben, de kedves kérdező, rájöttem, nem mindegyik magamutogató k*csög, mivel én is csak ezeket láttam a médiából, nem gondolkoztam rajta.

Fiú, 14

2011. márc. 29. 15:06
 34/48 anonim ***** válasza:

"Ha ruhában vonulna fel minden meleg ezen a felvonuláson, akkor az emberekből sem váltalna ki iylen indulatokat..."

A felvonuláson az emberek 95%a utcai ruhában volt-van-lesz. A balhét óta meg különösen visszafogott alig vannak travik, táncosok meg nem is nagyon. Csak ugye a kamerák meg a fotósok azt a 15-20 pávát fotózzák akik mint táncos showelem vannak kinn, mert ugye Kiss József átlagember nem hírértékű.

Továbbá a Pride programjának csak egy kis része a felvonulás, egy csomó beszélgetés, filmvetítés, buli van egész héten. Persze erről nem szól a média mert a kultúra az kitérdekel, a csőcselék a hajtűdobálókra kiváncsi. Volt, hogy 2-3 éves archívról játszották be a képsorokat a tévében, mert annyira nem volt mit felvenni.

Gyere el, és nézd meg.

2011. márc. 29. 15:23
 35/48 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti válaszoló. Örülök, hogy megvilágosodtál.

Még 14 éves vagy és meg kell tanulnod, hogy sosem szabad egyetlen etnikai csoportot sem általánosítani.

Jó úton haladsz afelé, hogy az embereket ne a hovatartozása alapján ítéld meg, hanem a tettei-jelleme alapján.

Ha így haladsz rendes és józan ember válik belőled. :-)

2011. márc. 29. 16:48
 36/48 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel, h a 4 fal között mit csinálnak, bár természetellenesnek tartom. Viszont nem kell vonulgatni, nem kell kérkedni vele, és nem kell a médiát telepakolni homokosokkal. Aki kérkedik vele, és rá akarja tukmálni a heterókra, azt igenis elítélem.
2011. ápr. 2. 09:45
 37/48 anonim ***** válasza:

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 03-28 10:46

Mindenben egyetértek!

2011. ápr. 2. 09:47
 38/48 anonim ***** válasza:

Ez a válasz 38%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 03-28 11:32

Szerinted amikor egy meleg, aki pap ruhába nyalja a másik meleg testét, az nem köz erkölcsöt sértő dolog? Mert szerintem undorító, bár úgy látszik hogy tényleg vannak normális meleg. A baj ott kezdődik, hogy nem normális, sok ember divatból meleg, és megfertőzi ez a "divat" az egész társadalmat,a világot. Egyébként én hallottam már olyanról hogy valaki meleg volt, elment pszichológushoz, és lett 3 gyereke valami modelltől(aki nő...)

2011. ápr. 2. 09:54
 39/48 anonim ***** válasza:

Az én véleményem az, hogy a természetben a homokszexualitás egy életképtelen, haszontalan dolog!

Ha 2 meleg egy életen keresztül kúrálja egymás végbélnyílását stb.. Abból utód nem fejlődik, márpedig ez a létünk egyik alap építő köve, az utódok nemzése.

Tehát a buzulást a földanya sem támogatja! Ezek tények!

2011. ápr. 2. 13:48
 40/48 anonim ***** válasza:
Utolsó: Aha. Tehát te minden alkalommal, amikor szeretkezel, azért teszed, hogy gyereket csinálj? Utáld már ilyen logika alapon az orális szexet és az óvszert is légy szíves, mert abból sem szüleik utód. -_-"
2011. ápr. 2. 15:16
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!