Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélitek el a melegeket?
Mert ez egy nem normális természetel ellentétes viselkedés!
Aminek elfogadása hosszútávon tönkreteszi a normális emberi társadalmat.
Amúgy azért mert a többség nem ismer normális melegeket. Mindössze azt látjuk belőlük, hogy női ruhákba öltözve riszálják a segg*ket a fél város lezárása mellett a felvonulásukon, vagy amikor a tv-ben úgy állítják be őket, mintha a heteroszexualitás lenne aberrált dolog.
Az van, hogy a többséget baromira nem érdekli, hogy ki mit csinál az ágyban. Engem se. De sajnos nagy nyilvánosság előtt promózzák a melegséget, és ez gond.
Az előttem szuóló nagyjából leírta. Illetve mindenki ennek a szónak hallatán egyből elképzeli, hogy hogyan szexelhetnek. Amihez természetesen senkinek semmi köze.
És nem kért meg még senkit senki, hogy fogadjon örökbe vagy 3 "meleg" embert.
Elárulom, hogy én meleg vagyok és normális férfiként élem a mindennapjaimat. Nem vonulok fel, sőt én sem szeretem ha valaki divatból meleg vagy mutogatja magát.
Ez nem választás kérdése....
Próbáltam a nőket megszeretni de nem ment, egyszerűen a fárfi test vonz és kész és nagyon nehéz így élnem hogy a közvetlen környezetem és a családom előtt is álruhában kell élnem...
Higyjétek el, hogy nagyon nehéz.
Ez pont olyan mintha melegnek lenni lenne normális és te mint heteró nem vállalhatnád önmagad.
Ezért nem értem miért kel ezt elítélni, mikro nem tehet róla az ember.
Ismétlem, hogy a magamutogató melegeket én sem szeretem..
Nekem semmi problémám a melegekkel. Még a melegek házasságát is támogatnám, HA:
Nem kérkednének vele, nem vonulgatnának fel, közerkölcsöt sértő ruhákban, főutakon, stb. Senkinek semmi köze hozzá, hogy kinek milyen a szexuális beállítottsága. Nem kell felvonulgatni, reklámozni. Vannak a közvélemény számára perverznek kikiáltott emberek, pl akik szeretnek végtermékek között kiélni a szexuális fantáziájukat, vagy éppen azt élvezik, ha felakasztják őket, stb. stb. stb., ők sem mennek ki az utcára felvonulgatni, a köznépet megbotránkoztatni. A melegfelvonulás sem kell. Nekem nem a melegekkel van bajom, hanem a reklámozásukkal, és hogy le akarják tolni a torkomon, hogy én köteles vagyok bámulni a melegfelvonulást, mert az Andrássy úton lakom.
Utolsó hozzászolónak: Teljesen megértem az áláspontodat. Ez valóban nem utcára való.
És szerintem egy normális gondolkodású melegnek nem is ez a célja, hanem csak annyi hogy legalább a barátai és a családja előtt lehessen önmaga és ne hazugságban kelljen élni. A többi emberre meg nem tartozik rá...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!