Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik lány sose akar péniszt a szájába venni se, soha, megpróbálni se, az miért érzi így?
15:09
én 14 éves korom óta kiakarok nyalni egy pinát. 17 évesen jött össze először.
A komment megírásának időpontja: ma 15:13
Na látod. Ebből látható, hogy el tudod dönteni, hogy mi az a cselekedet, amit kívánsz, és mi az, amit nem, >> anélkül, hogy kipróbáltad volna őket <<, és >> anélkül, hogy racionális indokod lett volna rájuk <<.
Ezek után nem értem azt, hogy miért gondolod úgy, hogy a nőknek ne lehetne hasonlóképpen ilyen egyértelmű, hogy mit kívánnak, és mit nem, akár tapasztalat nélkül is. Nem kívánják és kész. Tessék ezt elfogadni.
Mert azt meg tudod érteni, hogy valaki nem szereti azt a kaját, amit te imádsz?
Az emberek különbözőek mindenki mást szeret. És már elnézést de én nem tartom normális dolognak, hogy azt vegyem a számba, ahol egyébként más pl vizelni is szokott, bocs ezt kihagyom. Emellett bármily meglepő arra sem érzek vágyat, hogy bárki lábujját szopogassam, vagy a hónalját nyalogassam és egyebek.
A csókolózás megint más, ennyi erővel persze akkor puszit se adjunk...
utolsó:
az ilyen lányoktól mentsen meg a sors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!