Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri megpróbálni? A lány az osztálytársam. Működhet egy jó kapcsolat osztálytársak között?
Van egy "barátom", akire én aboszolút haverként, illetve potenciális barátnőként tekintek. Tök jól elvagyunk, nagyon szeretem, viszont nem tudom, hogy ő barátként, vagy pasiként tekint-e rám. Ha barátként, akkor többek szerint buktam a dolgot, a barát-körből elvileg nehéz kikerülni... Nemsokára lesz egy buli, ahol ő is ott lesz, megéri rámozdulni? Nem szeretnék ilyen hülyeség miatt minden kapcsolatot megszakítani vele.
15/F
működhet! én több mint egy éve vagyok együtt egy osztálytársammal, egy barátnőm meg két és fél éve van együtt osztálytársával :)
de ha abszolút haver, akkor miért akarsz ráhajtani? barátságból bármikor lehet szerelem, de szerelemből újra soha nem lesz barátság!!
Működhet mert én is osztálytársammal jöttem össze és már két éve együtt vagyunk.:D
Mindenképp megéri, és attól esetleg, hogy ő nem akar tőled semmit barátok még maradhattok. És legalább elmondhatod hogy megpróbáltad.
Működhet, nekünk voltak akik suliban jöttek össze és azóta is együtt vannak (egyetemre járnak most).
Másik párocska szétment, de szemlátomást jó barátok maradtak, ami engem nagyon meglepett.
Szóval minden lehet, de sok a cikis helyzet, jól gondold meg és vigyázz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!