Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Amelyik lány sose akar péniszt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik lány sose akar péniszt a szájába venni se, soha, megpróbálni se, az miért érzi így?

Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 14:16
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
82%
gondolom mert idegen tőle. te se akarsz alapjáraton lefeküdni egy csávóval sose érzed ugy hogy kéne és soe próbálnád meg. MIért mert alapjáraton nem normális dolog a farkadat se azért találták ki hogy alapjáraton szopkodja egy csaj. Van kajából is van olyan amit sose ennél meg de meg se kostólnál.
2011. márc. 24. 14:19
 2/29 A kérdező kommentje:

De én fiú vagyok!...

Így nekem NEM normális egy f...t a számba venni, nekem ezt ne is ajánlgassad... nekem az a normális, hogy a puncinyalásra vágyakozzak... de az meg is van.

A szánkkal eszerint nem kéne csókolózni, hisz' azt evésre találta ki a természet. Az a tápcsatorna kezdete, táplálkozás a funkciója. Te miért csókolózol?

A kajálást ne vegyük egy kalap alá ezzel, az tök más.

2011. márc. 24. 14:24
 3/29 anonim ***** válasza:
82%
Nem más neki tök idegen az hogy leszopjon valakit ezen nem kell felháborodni az emberek nem egyformák én is fiú vagyok még se várom el egy csajtól se hogy leszopjon ha megteszi jó nekem ha nem akkor marad a szopás nélküli szex.
2011. márc. 24. 14:27
 4/29 A kérdező kommentje:

Nem más a kajálás? Miért nem? A szexuális vágy meg az étvágy az két külön dolog.

Idegen. Hát, és mi van, ha nekem a csókolózás idegen? Én ilyen vagyok, ezt dobta a gép... Ha ez lenne, mit mondanál?

2011. márc. 24. 14:30
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha megfelelne neki, nyilván elfogadna téged társául. Ha nem, akkor meg össze sem jönne veled.

Kedves kérdező, kérdésed megint csak egy a sok közül, ami azt sugallja, hogy "én férfi vagyok, nekem kell a szex, kell, hogy orálisan is kielégítsen a partnerem, ez teljesen természetes, nem tudok nélküle élni sem".

Nem kötelező ám egy lánnyal sem együtt lenned, nyugodtan keress olyat, aki ugyanolyan természetesnek veszi, hogy orálisan is kielégít téged, mint te magad. Így nem lesz gond köztetek az összhanggal a szex terén sem. Ilyen egyszerű ez.

2011. márc. 24. 14:35
 6/29 anonim ***** válasza:
64%

Jól van, tök mindegy mit mondunk mi neked.:D

Igazad van.

Mostmár szép napod lesz?:)

2011. márc. 24. 14:36
 7/29 A kérdező kommentje:
Ha meggyőző választ írnátok, akkor lenne jó napom. Meg lehet győzni, de amiket írtok, azok nem ilyenek.
2011. márc. 24. 14:38
 8/29 anonim ***** válasza:
És mi lenne számodra a meggyőző válasz?
2011. márc. 24. 14:42
 9/29 anonim ***** válasza:
33%
Talán csak a jól neveltsége miatt,vagy szűz,vagy nem tudja mi ez,vagy csak egész egyszerűen idegenkedik tőle,és nem szeretné.Én kiszoktam elégíteni a páromat szájjal,imádja ezt,és imádom én is,szerintem ezt minden férfi szereti.Többet kéne a lányoknak ezzel foglalkozniuk,nem értem,mért kell undorítónak tartani,mikor elvégre a kölcsönös élvezeten alapszik. 17/L
2011. márc. 24. 14:42
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Ja, mellesleg, mi az, hogy megpróbálni? A szex nem arról szól - egy normális esetben -, hogy "megpróbálom", hanem arról, hogy "kívánom".
2011. márc. 24. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!