Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik lány sose akar péniszt a szájába venni se, soha, megpróbálni se, az miért érzi így?
De én fiú vagyok!...
Így nekem NEM normális egy f...t a számba venni, nekem ezt ne is ajánlgassad... nekem az a normális, hogy a puncinyalásra vágyakozzak... de az meg is van.
A szánkkal eszerint nem kéne csókolózni, hisz' azt evésre találta ki a természet. Az a tápcsatorna kezdete, táplálkozás a funkciója. Te miért csókolózol?
A kajálást ne vegyük egy kalap alá ezzel, az tök más.
Nem más a kajálás? Miért nem? A szexuális vágy meg az étvágy az két külön dolog.
Idegen. Hát, és mi van, ha nekem a csókolózás idegen? Én ilyen vagyok, ezt dobta a gép... Ha ez lenne, mit mondanál?
Ha megfelelne neki, nyilván elfogadna téged társául. Ha nem, akkor meg össze sem jönne veled.
Kedves kérdező, kérdésed megint csak egy a sok közül, ami azt sugallja, hogy "én férfi vagyok, nekem kell a szex, kell, hogy orálisan is kielégítsen a partnerem, ez teljesen természetes, nem tudok nélküle élni sem".
Nem kötelező ám egy lánnyal sem együtt lenned, nyugodtan keress olyat, aki ugyanolyan természetesnek veszi, hogy orálisan is kielégít téged, mint te magad. Így nem lesz gond köztetek az összhanggal a szex terén sem. Ilyen egyszerű ez.
Jól van, tök mindegy mit mondunk mi neked.:D
Igazad van.
Mostmár szép napod lesz?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!