Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Amelyik lány sose akar péniszt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik lány sose akar péniszt a szájába venni se, soha, megpróbálni se, az miért érzi így?

Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 14:16
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
11%
Mert azok a csajok 1-finnyás rib@ncok-persze nekem meg kötelességem kinyalni a kis pinä-ját!!!!!!!
2011. márc. 24. 14:45
 12/29 A kérdező kommentje:
Például az utolsó meggyőző válasz, mert indokol. Az nekem nem indok, hogy "ő ilyen"... aki soha életében nem is próbálja, késztetést se érez rá, azt sose fogom megérteni.
2011. márc. 24. 14:46
 13/29 A kérdező kommentje:
Illetve most már nem az utolsó.
2011. márc. 24. 14:47
 14/29 anonim ***** válasza:
60%

Akkor gondolkodj már el egy picit önmagadon: Te miért akarod, hogy a lány orálozzon veled? Tippelek: azért, mert kívánod, és mert jó érzés. Eltaláltam. Meg tudod indikolni racionálisan, hogy miért kívánod? Kötve hiszem.

Na most: van, aki nem kívánja. És erre pont ugyanannyi racionális indoka van, mint neked arra, hogy igen. Egyéb kérdés?

2011. márc. 24. 14:49
 15/29 A kérdező kommentje:

Hogy árnyaljam a rólam alkotott képeteket...

ezt:

"Mert azok a csajok 1-finnyás rib@ncok-persze nekem meg kötelességem kinyalni a kis pinä-ját!!!!!!"

például nem gondolnám, de érteni se fogom.

2011. márc. 24. 14:50
 16/29 A kérdező kommentje:

"Meg tudod indokolni racionálisan, hogy miért kívánod?"

- amiért a csókolózást, annak minden lelki és testi vonzatával...

- testileg az élvezet miatt

- lelkileg meg azért, mert ez egy nagyon intim helyzet, bensőséges, stb.

2011. márc. 24. 14:58
 17/29 anonim ***** válasza:
64%
Arról van szó amikor magától nem venné a szájába, vagy amikor ki is mondja, hogy ő ezt nem fogja? Mert az első variáció lehet azért is mert nem meri, szégyenlős, de amúgy akarná a másik pedig olyan hogy valaki szereti valaki nem. Ha nem szereti a lány akkor szerintem nem érdemes erőltetni. Te se akarnál olyat megcsinálni amit te nem akarsz, de más erőltet.
2011. márc. 24. 14:58
 18/29 anonim ***** válasza:
És ezek szerinted racionális indokok? :)
2011. márc. 24. 14:59
 19/29 A kérdező kommentje:

amikor kimondja, hogy sose fogja

szerintem racionálisak

2011. márc. 24. 15:01
 20/29 anonim ***** válasza:
Ok, akkor kicsit nézzük más szemszögből a dolgot: te kívántad azt, hogy kinyalhass egy nőt azelőtt, mielőtt legelőször megtetted volna?
2011. márc. 24. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!