Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az is megcsalásnak számít, ha van egy barátnőm, de egyszer volt egy kalandom az egyik meleg barátommal?
03-24 15:47
Ugyanezt akartam :D
Semmi gond mert megmaradt a kis lányos barátod és most hogy a csajod kiraktad akár le is cidázhatjátok egymást.(sajnálatból) :)
Persze hogy csírazsák vagy, ne tagadd! Legalább magadat ne ba*zd át! Nem szégyen ez ma már!Sőt lassan kötelező is lesz :(
Nos így végigolvasva az eddigi válaszokat, úgy érzem nekem is le kell írnom mindazokat, amik felmerültek bennem.
Az összes megnyilvánulásod alapján én úgy gondolom, hogy tényleg nem vagy meleg. Én elhiszem, hogy valami egészen mély a ti barátságotok és ez a szintű szeretet hozta ki belőled a dolgot. Valóban nem volt szép, arról a részről megfogva, hogy párod, párkapcsolatod van/volt. Gyanítom, hogy ha az a lány a szíved azt a zugát töltötte volna be, mikor már tényleg ő a minden, akkor bizony ez nem történik meg. Szimplán megbeszéled vele a barátod problémáit, hisz ez a lány egy olyan társ, aki a másik feled, mindent megosztasz vele.
Na de tulajdonképpen arra próbálok kilyukadni, hogy ezt az egészet a barátnő is eredményezte. Nem volt úgymond 'elég' ahhoz, hogy az érzelmeidet a baráttal kapcsolatban vele emészd meg, vele oszd meg olyan szinten, ami ugyanúgy eredményes és lenyugtat, mint a baráttal való együttlét - bármi is történt ezen címszó alatt.
Sem rólad, sem a barátnőről nem leszólásképpen írtam, nem tudom mennyire jött le..
A barátnő reakciójához pedig annyit, hogy ha én lettem volna a helyében, én egészen biztosan először sírva fakadtam volna, majd elgondolkodtam volna azon amit fentebb írtam. Nyilván nem voltam elég a páromnak érzelmileg annyira, hogy ezt velem intézze. Aztán persze ki is akadtam volna, de ez a viselkedés csak az, ahogy én kezeltem volna ezt a helyzetet. A fenyegetést pedig végleg el kellett volna hagynia. Bár ez inkább valami primitív helyzetmentési reakció lehetett.
Én csak azt kívánom, hogy maradjatok a jóbarátoddal ugyanolyan jó viszonyban. Aztán majd megtalál az a lány, akinél ha újra megismétlődik a barátod érzelmi válsága, azt már a leányzóval (is) fogod rendbetenni, leglább kibeszélés, kiadás szintjén. Remélem érthető voltam. :)
19/L
Most egyszer megtörtént. De azért törekedj arra, hogy máskor ne sodródj ennyire bele! Vagy ha a barátodat vá-
lasztod, akkor tessék őt felvállalni és persze magadat is! Az nem megy, hogy egyszer ide kúrok, egyszer oda. Bár
a biszexek végül is ezt csinálják. De nem is élhetnek teljes életet így. Vagy fiú fiúval, vagy fiú lánnyal él,
eseteleg lány lánnyal, de ezt az össze-vissza helyzetet
én nem vélem jónak. Kezedben a döntés!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!