Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az is megcsalásnak számít, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az is megcsalásnak számít, ha van egy barátnőm, de egyszer volt egy kalandom az egyik meleg barátommal?

Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 11:48
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
Én NEM vagyok meleg. se divatból, se alapból. a másik aki meg sok w-t írt, az tanuljon meg írni.....
2011. márc. 24. 14:07
 32/45 anonim válasza:
100%

Belegondoltam, hogy mit tennék a párod helyében. Hát sehogyse esne jól . Szerintem mindegy, hogy nővel vagy férfival tetted-e meg a dolgot, de megtetted. Számomra ez túl intim ahhoz, hogy csak úgy túllépjek rajta. Ha a barátnőd nem nyitottabb vagy szabadabb ezen a téren, akkor neki is rosszul fog esni. De mondom: ez egyénfüggő. Vannak, akik kitudja hány félrelépés után is kibékülnek. Én nem hiszem, hogy meg tudnék bocsátani, mert ez nekem már nem férne bele.

25/l

2011. márc. 24. 15:39
 33/45 anonim ***** válasza:
2011. márc. 24. 15:47
 34/45 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem mondd el a barátnődnek, mert ha az a másik ismerős mondja el, vagy akárki, az ezerszer jobban fog neki fájni, mintha tőled hallaná, őszintén!

Nehogy valaki mástól megtudja, az szörnyű érzés lenne neki!

Nyugodtan mondd el, hogy csak kiváncsi voltál, ez volt az első és utolsó, hogy ilyet, vagy ehhez hasonlót csináltál.

Én megbocsájtanék, ha az én férjem tenné egy másik férfival, akkor a kiváncsiságra fognám (bár ő inkább amolyan munkás ember típús, szóval nem valószínü, hogy ez történne :D), és rosszabb lenne, ha egy másik nővel tenné, mert amit egy nő tud nyújtani, azt én is tudom, szóval rosszul esne a megcsalás. Amit egy férfi tud nyújtani, azt én nem tudom, szóval számomra elfogathatóbb a dolog. Bár én sme vagyok oda a b*zikért... szóval nem azokat akarom védeni.

2011. márc. 24. 17:07
 35/45 anonim ***** válasza:

Felállt a farkad, azaz felizgultál a másik srácra! És a játékba is belementél! Most akkor ne menjünk bele a homoszexualitásba, de... Bírnád, ha a barátnőd a fiú haverjának kiverné szerelmi bánatnál? Nem. Akkor erről az oldalról tökmindegy, hogy srácnak, lánynak csináltad... felizgultál rá, heló! Megtetted! Egyrészt mondd el. Milyen kapcsolat az, ahol nincs meg ez a lelki egyensúly, hogy egy ilyen dolgot egy "kicsit pletykásabb ismerősnek" mondasz el? Ez még megalázóbb a csajnak! Igencsak elrontottad srác.

17/L

2011. márc. 26. 10:14
 36/45 anonim ***** válasza:
Ha a barátnő kiverné egy másik srácnak az nem ugyanaz a szitu. Ha a barátnő megujjazna egy barátnőjét mert szerelmi bánata van azzal pedig nem lenne semmi gond... :D
2011. márc. 26. 10:17
 37/45 A kérdező kommentje:
hát kitudódott.... és a barátnőm egy olyan hülye pitsa lett... uhh. választás elé kényszertett, hogy vagy megszakitom a barátommal a kapcsolatot, vagy ő elhagy, és kikiáltja világnak hogy egy bu-zi vagyok.... hát úgy vágtam ki mint macskát....ni. mind egy. rosszul végződött. viszont a legjobb barátom megmaradt, ami többet ér 1111 barátnőnél is....
2011. márc. 28. 22:01
 38/45 anonim ***** válasza:

hát batya gondolkodtam már azon,h milyen lenne ha homár lennék.biztos könnyebb lenne az életem,mert a nők csak megkeserítik.de sztem nem kell bemutassam neked sem.

ha a nőd ezért cirkuszol,legalább most meglátod,h kit vásároltál.én a helyedben megelőzném a bajt,elhajtanám a csajt,és másik után néznék.amikor elegem van egy csajból,mindíg azt szoktam nekik hazudni,h meleg vagyok.

neked ezt most gáz lenne leadni élesben,mert igencsak ki lennél közösítve.

találj ki vmi mást és viszlát.

24/ff

2011. márc. 28. 22:12
 39/45 szamo77d ***** válasza:

Ha ez csak egyetlen egyszer fordult elő, nem kellett volna

így felfújni a dolgot. Na, bumm! Egyszer megtörtént. De ha

soha többé, akkor le kellett volna ülni a bnőddel és szé-

pen átbeszélni a dolgot. Minden esetre a fenyegetőzés

nem volt szép tőle! Ez nem korrekt magatartás. Ilyesmit

világgá kiáltani nem való dolog! Most írtam valakinek, hogy mindenkiben van némi érdeklődés a saját neme iránt.

Te egyszer ennek utána engedtél. Nem kellett volna, de

most nehogy azt várja már tőled, hogy kösd fel magad! Bár-

kivel előfordulhat ilyesmi adott esetben! Vond le a ta-

nulságokat és lépj tovább!

2011. márc. 28. 22:23
 40/45 anonim ***** válasza:
48%
Jól tetted, hogy kipróbáltad és nem kell mindent a csaj orrára kötni. Végülis virágot neki viszel, nem a srácnak. Amúgy ez biszexualitás, de hetero túlsúllyal. Sokan túlspilázzák mind a hűséget, mind pedig a nemi irányultságot. Szerintem nincs ebben semmi, csak túlzottan ne csinálj rendszert belőle. De egyszer megtörténik, na és?
2011. márc. 28. 22:26
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!