Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az is megcsalásnak számít, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az is megcsalásnak számít, ha van egy barátnőm, de egyszer volt egy kalandom az egyik meleg barátommal?

Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 11:48
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
És megtudhatom, miért rosszabb egy lánynál? Egyébként nem vagyok meleg, és honnan szeded hogy még egyszer előfordul? csak egy gyengébb pillanatom volt, ennyi... Igazából megsajnáltam, mert szegényt meg akkor dobták ki, azt ezért, baráti szeretetből csináltuk. A barátnőm nem szereti a homokosokat, és nem is tartja őket igazi pároknak, szóval lehet nem lenne annyira vészes ha kiderülne. tudja hogy nem vagyok meleg, és tudja hogy néha hülye vagyok. Csak azért kérdezem, mert elmondtam az egyik közös ismerősünknek és félek az visszamondja. elég sok mindent fecsegett már ki....
2011. márc. 24. 12:19
 12/45 A kérdező kommentje:
Jaj megint ez a turkálj valagakban duma... eléggé gáz már. Nem azért, de itt ezen az oldalon mennyi anál-szexes kérdés van, amiknek a nagy részét HETERÓK! teszik fel? Én is hetero vagyok, és izgat az anális szex, ahogy a többi hetero társamat is. Ebben nincs semmi rossz, írják is a kommentekben! De ha valaki lefekszik egy fiúval, az már rögtön "fartúró". Ez az igazi álszentség...
2011. márc. 24. 12:24
 13/45 anonim ***** válasza:
40%

Ezaz bakker, hogy te fiúkkal fekszel le, és normálisnak tartod magad! Ez nem olyan dolog, hogy jaj véletlenül előfordult. Ha valakire véletlenül rácsukod az ajtót, arra mondhatod. Erre nem. Ha nem lennél meleg, egy ujjal nem érnél fiúhoz.

A barátnőd meg biztosan ki lesz akadva, hogy helyette inkább farkakkal játszol...

2011. márc. 24. 12:26
 14/45 A kérdező kommentje:
Ha meleg lennék, hogyan tudnék lefeküdni a barátnőmmel? NEM vagyok meleg! és ezt belém tuti nem beszélitek be, mert ebben biztos vagyok. És nem farkaKkal, hanem csak egy sráccal voltam, és ha ennyire kíváncsi vagy elmesélem, csók volt, meg kivertük egymásnak (nem vettem a számba!), és összebújás, simi... nem volt ANÁL!
2011. márc. 24. 12:31
 15/45 anonim ***** válasza:
43%

foghatod bármire, gyengébb pillanat stb.XD

B*zi vagy és kész. Kifogás nincs.

MEgtetted? meg.... akkor vállald a következményeit.

Ez az élet, és nem a való világ.

2011. márc. 24. 12:35
 16/45 anonim ***** válasza:
100%
Ha kidobták a meleg haverom, aki emiatt rossz passzban lenne, egy baráti sörre persze meghívnám, de olyan konkrétan nem nyújtanék neki baráti jobbot, hogy "itt a jobb kezem, majd én megcsinálom neked".
2011. márc. 24. 12:37
 17/45 A kérdező kommentje:
Jó de őt nem ismered. nagyon érzelgős érzékeny "kis" srác (18). És mondott olyanokat hogy senki nem szereti igazán, meg csak kihasználják, és nem bírtam tovább... ennyi. ez a történet, de nem ez a kérdés, és ne feszegessük tovább a szexualitásomat. inkább azt, hogy akkor most ez megcsalás, vagy sem.
2011. márc. 24. 12:40
 18/45 anonim ***** válasza:
77%

Méghogy nem vagy meleg. Minimum biszexuális vagy.

Én szeretem a barátnőmet, őszinte szeretettel. Ha szakítana vele a barátja, nem jutna eszembe, hogy akárcsak másképp nézzek rá, nemhogy...

Szóval takargathatod még magad előtt is a dolgot, de nem érdemes.

2011. márc. 24. 12:42
 19/45 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.
2011. márc. 24. 12:43
 20/45 A kérdező kommentje:
Mi az hogy minimum biszex? Mondom hogy HETERO vagyok! Ne te döntsd már el helyettem:D az más kérdés hogy nyitott vagyok.
2011. márc. 24. 12:43
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!