Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az is megcsalásnak számít, ha van egy barátnőm, de egyszer volt egy kalandom az egyik meleg barátommal?
Fincsi, gratulálok hozzá...
Szerintem annak.
pfff
b*zi homár.
dobd át a csajod nekem, és menjé kardozzál a macsóddal.
nem érdemel meg téged.
Az tök mindegy, hogy milyen neművel teszed. Ha éreztél rá késztetést, vonzalmat, vágyat, megtetted, akkor megcsaltad. Nincs mit szépíteni.
Ha én lennék a barátnőd, és megtudnám, ki is ábrándulnék belőled.
A nem nem számít, mindenképp megcsalás, ha félrekavarsz.
Mondom ezt melegként (lány vagyok).
De az egész attól függ, milyen a kapcsolatotok, hogy gondolkodtok a megcsalásról. Pl. nálunk, a párommal, nem feltétlen egy érintés, csók vagy a szex a megcsalás. Hanem az érzelmi elidegenedés, az igazán.
Még rosszabb tényleg, mintha lánnyal tetted volna. A legmegalázóbb dolog. Igaz, a lényeg szempontjából mindegy, én így is és úgy is elhagynálak.
23L
mert igazam van te kretén b*zi, takarodjá és turkálj valagakban, a nőket meg hagyd meg nekem.
Szellemileg visszamaradott módfelet retardált homokos.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!