Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az is megcsalásnak számít, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az is megcsalásnak számít, ha van egy barátnőm, de egyszer volt egy kalandom az egyik meleg barátommal?

Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 11:48
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
94%

Fincsi, gratulálok hozzá...

Szerintem annak.

2011. márc. 24. 11:49
 2/45 anonim ***** válasza:
50%

pfff

b*zi homár.

dobd át a csajod nekem, és menjé kardozzál a macsóddal.

nem érdemel meg téged.

2011. márc. 24. 11:52
 3/45 A kérdező kommentje:
Minek firkálsz ilyeneket te nagypofájú suttyó?
2011. márc. 24. 11:55
 4/45 anonim ***** válasza:
100%

Az tök mindegy, hogy milyen neművel teszed. Ha éreztél rá késztetést, vonzalmat, vágyat, megtetted, akkor megcsaltad. Nincs mit szépíteni.

Ha én lennék a barátnőd, és megtudnám, ki is ábrándulnék belőled.

2011. márc. 24. 11:57
 5/45 anonim ***** válasza:
70%
Egy nőt talán még megbocsátana a barátnőd, de fiút nem hiszem.
2011. márc. 24. 11:59
 6/45 anonim ***** válasza:
47%
Azért irkál ilyeneket, mert igaza van. Kutyából nem lesz szalonna, egyszer megtetted, meg fogod máskor is.
2011. márc. 24. 12:00
 7/45 anonim ***** válasza:
64%
én nem vagyok csaj de szerintem is úgy van ahogy kollegám írta fentebb hogy egy csajt könnyebben megbocsátana mint egy csávót(javítsatok ki ha tévedünk). Bár én barátnőmnek egy csajt könnyebben megbocsátanék mint egy csávót de a férfi oldal más.
2011. márc. 24. 12:06
 8/45 anonim ***** válasza:
87%

A nem nem számít, mindenképp megcsalás, ha félrekavarsz.

Mondom ezt melegként (lány vagyok).

De az egész attól függ, milyen a kapcsolatotok, hogy gondolkodtok a megcsalásról. Pl. nálunk, a párommal, nem feltétlen egy érintés, csók vagy a szex a megcsalás. Hanem az érzelmi elidegenedés, az igazán.

2011. márc. 24. 12:07
 9/45 anonim ***** válasza:
77%

Még rosszabb tényleg, mintha lánnyal tetted volna. A legmegalázóbb dolog. Igaz, a lényeg szempontjából mindegy, én így is és úgy is elhagynálak.

23L

2011. márc. 24. 12:14
 10/45 anonim ***** válasza:
42%

mert igazam van te kretén b*zi, takarodjá és turkálj valagakban, a nőket meg hagyd meg nekem.

Szellemileg visszamaradott módfelet retardált homokos.

2011. márc. 24. 12:18
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!