Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az is megcsalásnak számít, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az is megcsalásnak számít, ha van egy barátnőm, de egyszer volt egy kalandom az egyik meleg barátommal?

Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 11:48
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
70%
Azért az vicces amikor mások akarják a belemagyarázni az emberbe a szexuális hovatartozását:D
2011. márc. 24. 12:45
 22/45 anonim ***** válasza:
72%

A puding próbája az evés. Szerintem kicsit belekóstoltál abba a pudingba. Egy south park epizód jutott eszembe.

http://www.youtube.com/watch?v=-rcYY06CXGk

2011. márc. 24. 12:51
 23/45 anonim ***** válasza:
80%

Ne magyarázd meg, hogy nem éreztél szexuális vonzalmat iránta. Akkor mégis hogyan állt föl a dákó?

Puszta jószándékból:DD senki sem keféli meg a haverját.

2011. márc. 24. 12:52
 24/45 anonim ***** válasza:
80%
Nem, mi nem akarunk bemagyarázni semmit, csak véleményt nyilvánítunk. Elgondolkodtatóan egyöntetűen.
2011. márc. 24. 12:56
 25/45 A kérdező kommentje:
NEM "keféltem" meg... de már írtam mi volt. inkább érzelmi töltete volt a dolognak, nem szexuális, és a srác borotvált, és lányos, és tényleg eléggé lányos combjai vannak. ennyi. Elfáradtam belétek:(
2011. márc. 24. 12:58
 26/45 anonim válasza:
30%

hát ezaz wazze...aki nem meleg,az nem nézi meg a hawerját úgy,hogy lányos e wagy sem..tod hány hawerom wan???200 minimum..szted hány szakított már csajjal???és mondok még wqalamit..senkinek se wertem még ki,meg meg se csókoltam wazze...sima homár wagy nincs mit tagadni..nekem wan feleségem gyerekem,és ha ne adj Isten elwálnánk akkor 1 hawerommal kéne lefeküdnöm???te beteg wagy cimbi...

ismerd el,hogy buza wagy és könnyebb lesz meglásd..nem akarok én neked bemagyarázni semmit,nagyon nem, érdekel,hogy köcsög wagy wagy sem..,de ráuntam már az ilyen szöwegre,hogy "nem-nbem wagyok buza,csak WÉLETLEN megtörtént"

elmondok 1 titkot..ilyenek nem történnek wéletlenül!!!!

2011. márc. 24. 13:25
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
Hehe, ez kemény, feleség meg gyerek, közben meg tele van w-vel a szöveged :D 14 évesen házasodtál? :D
2011. márc. 24. 13:27
 28/45 anonim ***** válasza:
54%

Igen, megcsalásnak számít.

És az is biztos, ha barátnőd megtudja sokkal jobban ki lesz akadva, mintha lánnyal csaltad volna meg.

2011. márc. 24. 13:50
 29/45 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem az lett volna a rosszabb, ha lánnyal csinálod, mert akkor elgondolkodtató lehet barátnőd számára, hogy lehet hogy már nem jön be neked vagy nem szereted, így, hogy fiúval csináltad, sokkal jobb, mert megmondod barátnődnek az igazat és jó esetben meg is érti..

Akik meg divatból buz*zzák a kérdezőt, azok szerintem gondolkodjanak el rajta, hogy a mai világ átmosott agyú gyökerei/hulladékai... :P

18/F (hetero)

2011. márc. 24. 13:52
 30/45 anonim ***** válasza:
23%
Tévedsz, az az átmosott agyú hulladék, aki divatból b.uzi. Nem az, akinek még megmaradt a józan értékítélete.
2011. márc. 24. 13:56
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!