Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálja? Túl rövid
Figyelt kérdés
A barátnőmmel 10 hónapja vagyunk együtt,aki most 16 éves(mindjárt 17).Volt egy előző kapcsolata,vmi pedofillal,aki bántotta is.A probléma az,hogy a lány nagyon sokat hazudik,hozzá tesz dolgokat,színészkedik.
Most azt nem tudom,hogy ez azért van -e ,mert fiatal,vagy ilyen is marad?
Nagyon szeretem,csak ezért tűröm ezt el neki.
Látom rajta,hogy szeret,mert megtesz értem mindent.Csak ezeket a negatív dolgokat nem kéne csinálnia:(
hehe nekem is volt egyszer egy ilyen,ez a természete ez soha az életben nem fog változni
2011. márc. 19. 10:02
2/11 A kérdező kommentje:
És meddig tartott? Miért lett vége?
2011. márc. 19. 10:06
3/11 anonim válasza:
Igen , az soha nem fog meg változni.
2011. márc. 19. 10:06
4/11 A kérdező kommentje:
Akkor egy ilyen lány milyen valószínűséggel csalja meg az embert?
2011. márc. 19. 10:17
5/11 anonim válasza:
nekem 4 hétig tartott de nem ezért lett vége,régi csaj miatt... de olyan hazudós volt,de ilyen tök alap dolgokba hazudott aminek tényleg értelme nincs kamuzni,de ő akkor is kamuzott,onnan veszem hogy ilyenek nem változnak mert anyámnak is van ilyen barátnője aki dettó ilyen pedig ő már 30 is elmúlt
2011. márc. 19. 10:21
6/11 A kérdező kommentje:
Ő is ilyen.
És ezek csak hazudnak,vagy félre is lépnek?
2011. márc. 19. 10:53
7/11 anonim válasza:
Aki hazudós az, az is marad. Nekik lételemük a hazudozás.
És, hogy megcsal-e? Ezt nem tudhatjuk, megeshet. De az, hogy valaki hazug nem egyenlő azzal, hogy hűtlen. Viszont, ha hűtlen akkor nagyon nehéz kideríteni, hiszen a csillagokat is lehazudná csak hogy elhitesse ő hűséges.
2011. márc. 19. 11:37
8/11 anonim válasza:
Én biztos nem járnék egy olyannal, aki állandóan a képembe hazudik...
2011. márc. 19. 12:24
9/11 anonim válasza:
hajjaja ezek a nők, de a férfiak se jobbak, egy férfi...
2011. márc. 19. 15:07
10/11 anonim válasza:
Az igazi szerelem és szeretet kizárja a folyamatos hazugságot!Ha hazudik is az ember,egyszer kétszer de nem mindig.Az viszont lehet,hogy betegsége ez a lánynak.!Vagy te nem szereted eléggé,és nem foglalkozol vele úgy ahogy ő azt elvárná!De az is lehet ,hogy neked tettszik valaki más is és ő ezt érzi és ezért igy csapódik le köztetek!Különben attól is függ,hogy elejétől fogva hazudott,vagy csak mostanában kezdett el hazudni?Sok a ha!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!